banner3

Artaş, Avrupa Konutları Esentepe Projesi için ön talep topluyor

İstanbul Kartal’a yeni konut projesi müjdesi geldi. Yeni yatırımları için hazırlanan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

YENİ PROJE 05.04.2022, 19:46 08.04.2022, 17:42
Artaş, Avrupa Konutları Esentepe Projesi için ön talep topluyor

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Saklıvadi projelerini yakın zamanda satışa çıkaracak olan Artaş İnşaat, Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti.

Artaş İnşaat’ın yeni projesi Avrupa Konutları Esentepe adıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa edilecek. Proje için ön talep süreci başladı.

İnşaat Sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Artaş İnşaat son günlerde peş peşe yeni yatırımlarını açıkladı. Markanın Mesa, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile hayata geçirdiği Tema İstanbul 2 Projesinde de satış süreci devam ediyor.

İstanbul Halkalı Atakent bölgesinin en büyük Ortak Girişim yatırımı olan Tema İstanbul 2 Projesinde ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı çok kısa bir zamanda satılmıştı.

Bağcılar’da hayata geçirdiği Avrupa Konutları Yenimahalle ve Ayazağa’da hayata geçirdiği Avrupa Konutları Saklıvadi projesi ile dikkat çeken Artaş İnşaat’ın yeni yatırımı olan Avrupa Konutları Esentepe projesini ne zaman satışa çıkaracağı ise henüz belli olmadı.

Yorumlar (0)
15
açık