banner3

KUZEY KIBRIS’IN KALBİNDE LÜKS VE KONFORLU BİR YAŞAM DENEYİMİ : KENSİGTON CYPRUS

Kensigton Cyprus 20 yıllık sektör tecrübesiyle Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen gayrimenkul geliştiricilerinden biridir. Her tür ve boyutta 3.000'den fazla konuttan oluşan portföyüyle mevcut projelerden oluşan, etkileyici bir portföy sunan Kensigton müşterilerine lüks ve konforlu bir yaşam standartı sunuyor.

YENİ PROJE 23.05.2024, 17:52 24.05.2024, 14:51
KUZEY KIBRIS’IN KALBİNDE LÜKS VE KONFORLU BİR YAŞAM DENEYİMİ : KENSİGTON CYPRUS

3 yılda 50 milyon doların üzerinde yatırım yapan Kensigton, en son teknolojiyi kullanarak , üst standartlarla donatılmış konutlar inşaa ediyor. Lüks ve konforu bir arada sunmasının yanı sıra gayrimenkul yatırımcılarına da yatırımlarının güvencesini sağlayacak mali kaynaklarla destekleniyor. 


Geniş bir mülk yelpazesine sahip olmasından dolayı alıcılarına her türlü konut imkanı sağlıyor. Malzeme kalitesine ve işçiliğe fazlasıyla önem veren şirket dünya standartlarına uygun modern konut projelerini hayata geçiriyor.

Tüm bu nedenlerden dolayı Kensington, Birleşik Krallık, Avrupa ve ötesindeki mülk alıcılarının ilk tercihi olma şansını yakalıyor.

Yurt dışındaki emlak yatırımcılarına üst kalitede, uygun fiyat seçenekleriyle kaliteli evler sunarken müşterilerin beklentisini de fazlasıyla karşılıyor.
Kensington mülkü satın alırken satış personelinden bakım sonrası hizmete kadar bir konut satışının tüm süreçlerinde müşterileri memnun etmek Kensigton’ın yegane amacı diyebiliriz.

Geniş bir portföye sahip Kensigton’ın mevcut projeleri arasında Kensigton Luxury Resort, K Vıllas Luxury Homes ve Thalassa projesi yer alıyor.

Kensigton Cyrpus Satış Müdür Tolga Aydoğmuş, Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda bu yıl 16.’sı düzenlenen “Gayrimenkul Yatırım Projeleri Fuarı ve Zirvesi’nde” Kensigton Cyrpus’un günceldeki projeleri hakkında bilgiler verdi.

“En yeni projemiz Kıbrıs’ın Tatlısu bölgesindeki K Island Projesi. K Island villalar ve konutlar üzerine kurulu bir proje. Hem kiralama hem tatil hem de al sat noktasında büyük değer kazanan bir proje. Projenin yer aldığı bölgenin yeni gelişiyor olması da yatırımcılar açısından çok büyük avantaj sağlıyor. Avrupa’dan yoğun talep görüyoruz. Bu talebin Türkiye’den de katlanarak artmasını bekliyoruz. Uygun ödeme avantajları, management kiralama ekiplerimizle de yatırımcılarımıza destek oluyoruz”. 

Kuzey Kıbrıs’ta lüks standartlara sahip konforlu bir yaşam alanı istiyorsanız Kensigton birbirinden çeşitli projeleriyle sizi bekliyor.

Yorumlar (0)
15
açık