banner3

Tema İstanbul 2 Projesi, 2022’nin en gözdesi oldu

Mesa, Artaş, Kantur&Akdaş Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 Projesi, ön satış sürecinin ardından lansman sonrasında da konut alıcılarından yoğun ilgi görüyor.

KONUT PROJELERİ 22.02.2022, 14:23
Tema İstanbul 2 Projesi, 2022’nin en gözdesi oldu

2.280 konutun yer aldığı ve 2 ay önce satışa çıkarılan projede, ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı şimdiden sahiplerini bulurken Tema İstanbul 2, yüksek prim potansiyeli ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

‘Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör ödüllü projesi’ Tema İstanbul ve Tema İstanbul Bahçe; konut alıcılarının büyük beğenisini kazanmıştı. İlk iki projenin hemen yanı başında hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi de konut sahibi olmak isteyenlerce büyük beğeniyle takip ediliyor.

Tema İstanbul 2 projesinde yatay mimari anlayışı merkeze alındığını kaydeden Tema İstanbul Genel Müdürü M. Aydın Ayçenk, Tema İstanbul 2 ile ilk iki projede yakalanan kalite ve yaşam deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirterek “Atakent’te inşa ettiğimiz ilk iki projemizden konut alan sakinlerimizin büyük beğenisini kazanmıştık. Site sakinlerimiz şimdi de sevdiklerini yanlarına alarak yeni projemiz Tema İstanbul 2’ye geldiler. 2015’ten beri kaliteli yaşamın devam ettiği Tema İstanbul ve Bahçe projelerimizin bu derece beğenilmesi ve sevdiklerini şimdiki projemize yönlendirmesi bizlerin ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin kanıtı niteliğinde. Tema İstanbul 2’de ön talep süreciyle başlayan, lansman ve ardından artarak devam eden yoğun bir taleple karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi haline geleceğine inancımız sonsuz. Şu anda satışı devam eden 850 dairemiz bu eşsiz fırsattan yararlanacak yeni sahiplerini bekliyor.” değerlendirmelerinde bulundu

Tema İstanbul 2 Projesi’nde her tercihe uygun daire seçenekleri yer alıyor. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı tipte 2.280 daire inşa edilecek. Yine projede dairelerin yanında 70 villa da inşa edilecek.

Tema İstanbul 2 projesinde yer alan konutların anahtar teslimlerinin 2023’ün ikinci yarısında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Tema İstanbul 2 Projesi; Basın Ekspres, TEM Otoyolu, E-5, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ile Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprü güzergâhlarının bulunduğu İstanbul’un önemli ulaşım arterlerine yakın noktada konumlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık