banner3

Çam ormanlarının içinde eşsiz bir yaşam

Huzzak Yapı imzasıyla inşa edilen ‘Hayat Country Bodrum Projesi’, yeşilin ve mavinin bir arada olduğu, Muğla’nın eşsiz koyu Kazıklıbucak'da çam ormanlarının içinde denize yürüme mesafesinde sakinleri için sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

YENİ PROJE 06.04.2022, 18:56
Çam ormanlarının içinde eşsiz bir yaşam

Huzzak Hayat Country Bodrum, 16 bloktan oluşan 52 adet villa dairesi ile standartların üzerinde bir yaşam sunuyor. Bodrum konut projeleri arasında yer alan proje, doğanın içinde mavi ile yeşilin buluştuğu zengin bir yaşam alanı sunuyor.

Huzzak Hayat Country Bodurum Evleri, yeşili ve maviyi bir arada sunan mimarisi ile Milas’ın en güzel koylarından biri olan Kazıklıbucak’da hayat buluyor. Huzzak Yapı tarafından geliştirilen proje, doğanın ortasında denizin yanı başında huzur dolu bir yaşama davet ediyor. Ege’nin göz bebeği Bodrum, denize 460 mesafede yer alan yeni bir villa projesine ev sahipliği yapıyor.

Huzzak Bodrum Hayat Country Villa Projesi kapsamında 52 villa hayata geçiriliyor. Proje kapsamında inşa edilen villalar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilirken villaların büyüklükleri 146 m2 ile 205 m2 arasında değişiyor.

Brüt 144, net 82 metrekare büyüklüğe sahip olan 2+1 villaların satış fiyatları 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla 3.500.000 TL seviyelerinde yer alıyor.

Bodrum Milas Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta yer alan proje, İzmir Aydın otoyoluna bir saat, Bodrum’un pek çok koyuna ise dakikalarca uzaklıktadır.

Yorumlar (0)
15
açık