banner3

GİGDER ÇALIŞTAYI TOPLANDI

GİGDER ÇALIŞTAYI küresel rekabette uluslararası gayrimenkul yatırımlarını Türkiye için yeniden düşünmek ve tartışmak adına toplandı.

ÖZEL HABER 22.07.2023, 13:37 23.07.2023, 15:44
GİGDER  ÇALIŞTAYI TOPLANDI

Gigder Çalıştayı’nda Ömer Faruk Akbal’ın  başkanlığında gayrimenkul sektörünün enleri yer aldı. Amaç geliştirici bir bakış açısını ortaya çıkarmak için Türkiye’nin gayrimenkul yatırım sürecinin gözden geçirmekti. 
Aynı zamanda son dönemde yaşanan
yabancıların gayrimenkul yatırımlarında talebinin azalmasının nedenleri ve rakip ülkelerin analizleride konu alındı.

İki gün süren Gigder Çalıştay toplantısı Sapanca’da bir otelde gerçekleşti. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Bahaş Holding Ceo’su Abdüssamet Bahadır, Ege Yapı Satış Koordinatörü Barış Göçek, Motto Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, MARS Türkiye İcra Kurulu Başkanı ve GİGDER Kurucular Kurulu Üyesi Hakan Bucak, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan,Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe, Altıntürk İnvestment Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın başta olmak üzere sektörün liderleri bir araya toplandı. 

20-21 Temmuz tarihlerinde tamamlanan çalıştayda 25 milyar dolar ve üzeri yatırım hedeflendi. İnşaat ve finans sektöründen pek çok temsilcinin; oda kurum ve kuruluşlarından temsilcinin yer aldığı çalıştay tamamlandı

Gigder Çalıştay tartışmaları bölümünde ise iç ve dış etkenlerin küresel pazarda rekabet etkenleri ve yatırım yoluyla vatandaşlık, oturma izinleride ele alındı. Sektöre yön verenlerin bir araya toplandığı programda Türkiye’nin gayrimenkul analizi yapıldı.

Yorumlar (0)
15
açık