banner3

Zeytinli Köy, Silivri'de bahçeli villa yaşamı sunuyor

Rasas Yapı imzasıyla, İstanbul Silivri’de hayata geçirilen Zeytinli Köy Projesinde 420 metrekareye kadar bahçe içinde villa yaşamı sunuluyor.

YENİ PROJE 06.06.2022, 20:43
Zeytinli Köy, Silivri'de bahçeli villa yaşamı sunuyor

Rasas Yapı tarafından Silivri’de inşa edilen Zeytinli Köy Projesi, sakinleri için İstanbul’da bir daire fiyatına bahçeli müstakil yaşam imkânı sunuyor.

13 bin 500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Zeytinli Köy projesi, 130 metrekare büyüklüğünde ve 3+1 kat planında, 7.5 metre tavan yüksekliğine sahip olan 34 müstakil villadan oluşuyor.

Proje kapsamında yapılan villaların oturum alanları hariç, büyüklükleri 250 ile 420 metrekare arasında değişen bahçelerinde en az 250 yaşında iki adet zeytin ağacı yer alıyor.

Zeytinli Köy Projesinden E5, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan ulaşım imkânının yanında plajlara da 10 dakika içinde ulaşılabiliyor.

Projenin bir tarafında Kıyıköy, Çilingoz, İğneada gibi doğa parkları, diğer tarafında ise Kumbağ, Şarköy ve Saroz Körfezi gibi kıyılar bulunuyor.

Zeytinli Köy Projesinde yer alan villaların satış fiyatları 250.000 Dolardan başlarken; villaların tamamı bulaşık makinesi dâhil ankastre set, klima, özel döküm kuzine soba, otomatik sulama sistemi ve hazır peyzajı ile sahiplerine teslim edilecek.

Yorumlar (0)
15
açık