banner3

İnvest İnşaat’ın merakla beklenen İnvestvadi Projesi’nin lansmanı gerçekleştirildi

İnvest İnşaat imzasıyla hazırlanan hazırlanan İnvestvadi Projesi, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansman ile birlikte satışa sunuldu. İstanbul'un en değerli lokasyonları arasında yer alan Sarıyer - Ayazağa'da yer alan projede; konutlar, villalar, ticari üniteler ve rezidans daireler yer alıyor.

YENİ PROJE 07.06.2022, 07:03
İnvest İnşaat’ın merakla beklenen İnvestvadi Projesi’nin lansmanı gerçekleştirildi

İnvest inşaat, İstanbul’un en değerli konumlarından biri haline gelen Sarıyer - Ayazağa bölgesinde yer alan üçüncü projesi Investvadi'yi satışa sundu. Investvadi Projesi, Ayazağa'da, 23 bin 500 m2 arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+1’den 5+1’e farklı kat planında toplam 444 bağımsız birimden oluşan projenin yatay düzlemde yer alan konut bloklarında 210 konut, 7 villa, alışveriş caddesi içinde 25 dükkan ve 202 daireli rezidans bloku yer alıyor.

Lansman dönemine özel avantajlarla…

İnvestvadi Projesi'nde konutların metrekare fiyatı lansman dönemine özel olarak 87 bin TL'den başlıyor. Sanayi alanı dönüşümü olarak %1 KDV avantajına sahip olan İnvestvadi’de anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi de kullanılabiliyor. İnşa çalışmalarının başladığı Investvadi Projesi'nin 24 ay içinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

“İstanbul’un farklı noktalarında 2.5 milyon metrekare inşaat alanı”

İnvest inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, lansman toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında "Bugün, Vadi olarak adlandırdığımız Ayazağa bölgesi İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri haline geldi. Ortak girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul, hemen devamında geliştirdiğimiz Vadikoru ve yine aynı bölgede inşasına başladığımız Investvadi ile bölgenin tüm niteliği değişti. Bölgenin en değerli noktasında konumlandırdığımız İnvestvadiyi 2.3 milyar TL yatırimla geliştiriyoruz. inşa çalışmalarına başladığımız projenin sözleşmesinde 24 ayda teslim etmeyi taahhüt ediyoruz. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedeflemekteyiz. Bugüne dek tüm projelerimizde olduğu gibi Investvadi projemizi de söz verdiğimiz tarihten önce teslim etmeyi amaçlıyoruz. Lansman dönemine özel olarak konutların metrekare satış fiyatının 87 bin TL'den başlattık. Önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatları güncelleyerek satışları tamamlamayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz 10 yıl içinde İstanbul’un farklı noktalarında 2.5 milyon metrekare inşaat alanını tamamladık. Sarıyer - Ayazağa aksında yer alan Vadi bölgesi bizler için son derece kıymetli. Önümüzdeki döneme ilişkin yatırımlarımızın bir bölümünü de bu bölge çevresinde geliştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

İnvestvadi Projesi kapsamında, bölgede bir ilk olarak geniş bahçe ve oturum alanlarına sahip olan müstakil villalar, bahçeli daireler ile büyük balkonlar ve teraslardan oluşan konutlar hayata geçiriliyor.

Yine projede zengin sosyal donatı alanları, geniş peyzaj alanları, yüzme havuzu, fitness ve spor merkezi, çocuk oyun alanları ve elektrikli araç şarj ünitelerine sahip otopark alanlarına yer verildi.

1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneğinin yer aldığı Investvadi Projesi'nde dairelerin büyüklüğü 73 metrekare ile 486 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Geniş bahçe kullanıma sahip olan 7 villanın yer aldığı projede ayrıca 5 yıldızlı otel işletmesi konseptiyle hizmet verecek 202 daireli bir rezidans bloku bulunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık