banner3

Zeray Esil Kartepe Projesinde konut fiyatları 876 bin TL'den başlıyor

Zeray İnşaat’ın Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde hayata geçirdiği ‘Zeray Esil Kartepe Projesi'nde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 bahçe dubleks daire, 3+1 normal daireler, 3+1 teras dubleks daire, 4+1 normal daireler inşa ediliyor.

YENİ PROJE 12.01.2022, 16:02
Zeray Esil Kartepe Projesinde konut fiyatları 876 bin TL'den başlıyor

501 adet konutun yer aldığı Zeray Esil Kartepe Projesi'nde yer alan daireler satışa çıkarıldı. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 259 metrekare ile 464 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında açık-kapalı yüzme salonları, fitness, hamam sauna ve hobi alanları gibi sosyal alanlar da bulunuyor.

Proje kapsamında inşa edilen dairelerin fiyatları 876 bin TL'den başlarken, projeden daire sahibi olmak isteyenle için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kartepe Diş Hastanesi'nin hemen karşısında hayata geçirilen Zeray Esil Kartepe projesi, şehir merkezine ve Sembol AVM'ye de oldukça yakın bir mesafede bulunuyor.

İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü arasında konumlanan, tarihin cezbedici dokusunu doğanın eşsiz renkleriyle bütünleyen Kartepe’de, şehir karmaşasından uzakta, az katlı ve yatay mimari özelliğiyle tasarlanan Esil Kartepe projesi, İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta, beklentilerinizin ötesinde bir dünya ile tanışmanız için sizi bekliyor.

Proje hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler 444 91 41 numaralı telefonu arayabilir.

Yorumlar (0)
15
açık