banner3

Park Dedeman Düzce için Dedeman ile Algün İnşaat imzalar atıldı

Dedeman Hotels & Resorts International ve Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçirilecek olan Park Dedeman Düzce için imzalar atıldı. Proje, 300 milyon TL yatırım ile hayata geçirilecek.

YENİ PROJE 12.01.2022, 21:33
Park Dedeman Düzce için Dedeman ile Algün İnşaat imzalar atıldı

Algün İnşaat ve Dedeman iş birliği ile hayata geçirilecek olan Park Dedeman Düzce, ilin ilk ve tek 5 yıldızlı marka oteli olacak. İmza töreni, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ev sahipliğinde 12 Ocak 2022’de Dedeman İstanbul’da yapıldı.

Dedeman’ın tam 55 yıldır, gerçekleştirdiği yatırımlar ve işlettiği oteller ile Türkiye için ekonomik değer ve istihdam yaratmayı hedeflediğini belirten Banu Dedeman, “Türkiye’de saklı kalmış turizm değerlerini açığa çıkarma, bu değerleri ülke ekonomisine kazandırma ve tanıtma misyonumuzu Park Dedeman Düzce ile bir kez daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını ve memnuniyetini yaşıyoruz. Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olarak hali hazırda 18 otelimiz, 2800 oda, 5700 yatak kapasitesi ve 1000’i aşkın çalışanımızla, bulunduğumuz her bölgede turizmin gelişmesine destek olduk. Sahip olduğumuz tecrübe ve bilgi birikimi, yetişmiş ve başarılı kadromuz, sürdürülebilir stratejimiz ile tüm dünyayı etkileyen pandemi döneminde de uzun vadeli hedeflerimizde bir değişiklik yapmadan büyümeye devam etmenin gurur ve mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu.

Park Dedeman ile büyüme hamlesini sürdürdüklerini belirten Dedeman, “Yakın gelecekte markamızı Ankara, Edirne, Mardin, Kocaeli, Malatya, Ordu ve Çorum gibi Anadolu’nun farklı şehirleriyle buluşturmayı arzu ediyoruz. Bunun yanı sıra resort ve mevcut markalarımızla, sadece yurt içinde değil, başta Balkanlar olmak üzere yurt dışında da farklı kıta ve ülkelerde büyümeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dedeman, yeni otelle ilgili olarak da “Düzce merkezde yer alan, içinde ofisler, rezidans ve alışveriş merkezi bulunan komplekste yer alacak olan Park Dedeman Düzce; konaklamanın yanında, toplantı salonları, SPA ve spor merkezi ile şehirde büyük bir farklılık yaratacak. Misafirlerini 2024 yılında ağırlamaya başlayacak olan Park Dedeman Düzce’nin şehrin tarihini, coğrafi konumunu ve özellikle mutfak kültüründen gelen değerlerini tanıtmasını, kültür ve gastronomi turizmi açısından önemini ortaya çıkarmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

İmza töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında, ülkemizin en genç ili Düzce için bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, “Sanayi ve ticaret alanında her gün daha da gelişen Düzce’miz; sahip olduğu turizm potansiyeli ile de parlamaya hazır bir yıldız konumdadır. Bu değerleri tanıtmak ve ekonomiye kazandırmak amacıyla, Düzce’mizin merkezinde 35 bin m² alan üzerinde kurduğumuz, bölgemizin en büyük otelini; AVM, rezidans ve ofislerinden oluşan karma yaşam projemiz Algün Center’da 300 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçireceğiz. Toplam 8 süit, 130 oda, kongre, toplantı ve balo salonları ile spor merkezi, kapalı yüzme havuzu, spa ve fitness bölümünden oluşan ilimizin ilk ve tek beş yıldızlı marka otelini yapmaya karar verdik. Doğasıyla, tarihiyle yüzyıllar boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Düzce’nin bu yatırımla turizmde hak ettiği yeri alarak, ülkemizde ilk tercih edilen destinasyonlarından biri olacağına inanıyorum. Sanayi ve ticaret alanında her gün daha da gelişen Düzce’miz; sahip olduğu turizm potansiyeli ile de parlamaya hazır bir yıldızdır” ifadelerini kullandı.

Çeyrek asırlık geçmişe sahip Algün’ün gerçekleştirdiği projelerle Düzce’nin gelişimine ve modern bir kent olmasına katkıda bulunduklarını ifade eden Cihat Algün, Düzce’ye inanan, Düzce sevdalısı bir iş insanı olarak şehre, Dedeman markasını kazandırmaktan gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.

Bir kompleks içinde hayata geçirilecek olan Park Dedeman Düzce, 130 adet standart ve 8 adet süit odada misafirlerini ağırlayacak. Otel, yaklaşık 500 kişilik balo salonu; etkinlikler, nişan, düğün, kına gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Tesiste; yüzme havuzu, SPA ve fitness bölümlerinin yanı sıra restoranlar ve teras alanları da yer alacak.

Yorumlar (0)
15
açık