banner3

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi ön satışa çıkarıldı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nca hayata geçirilecek olan ‘Boulevard Sefaköy Projesi’nin ön satışına başlandı. Proje kapsamında 390 konut ve ticari alan inşa edilecek.

YENİ PROJE 31.01.2022, 12:46
Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi ön satışa çıkarıldı

18 bin 584 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Sinpaş Boulevard Sefaköy Projesi 73 bin 721 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Proje dahilinde A, B, C, D, E, F ve G giriş bloklu toplam 11 bloka yer alacak.

Sinpaş GYO’nun Boulevard Sefaköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerçekleştirilen açıklamada Sefaköy Boulevard kapsamında, taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesinden doğan hak ve faydanın değeri için 269 milyon 500 bin TL değer takdir edildiği belirtilmişti.

Boulevard Sefaköy projesinde yer alan geniş avlular, yeşil bahçeler, ferah meydanlar projeden konut alanları şehirden koparıp sakinlikle ağırlayacak.

Yine projede yer alan Meydan Cafe’nin wi-fi alanları ve kolektif çalışma ortamlarıyla her yeri açık hava ofisi konumuna sokuyor.

Sefaköy Boulevard projesine ulaşım E-5 Karayolu Sefaköy Kavşağı üzerinden sağlanabiliyor. Sefaköy Boulevard projesi E-5 Karayolu'na 130 metre, Basın Eskspres Bağlantısı'na 1 kilometre, İstanbul Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre, Bahçelievler'e 3.40 kilometre, Avcılar'a 6 kilometre mesafede yer alıyor.

Boulevard Sefaköy projesi Gültepe Mahallesi, Şehit Özgür Güven Caddesi üzerinde hayata geçirilecek.

Yorumlar (0)
15
açık