banner3

Nidapark Göcek ön satışa çıkarıldı

Tahincioğlu Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Göcek projesi ön satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 32 adet müstakil villa inşa edilecek.

YENİ PROJE 16.05.2022, 22:44
Nidapark Göcek ön satışa çıkarıldı

Yeni yatırımlar için harekete geçen Tahincioğlu Holding, Göcek projesini ön satışa çıkardı. Markanın yeni projesi Nidapark Göcek adıyla inşa edilecek. Nidapark Göcek projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla yatırımcıları  bekliyor. Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde hayata geçiriliyor.

Nidapark Göcek projesinde fiyat listesi için çalışmalar sürerken, avantajlı ön  talep süreci  de devam ediyor. Tahincioğlu tarafından hayata geçirilmekte olan Nidapark Göcek, doğayla iç içe yaşamak isteyenler için önemli imkânlar sunuyor.

Tamamı villa tasarımlarından meydana gelen Nidapark Göcek projesinde her villanın kendisine ait bahçe ve yüzme havuzu bulunuyor. Site içerisinde müstakil villalar ve dubleks villalar yer alıyor. Proje kapsamında çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş alanları gibi seçenekler de bir arada sunuluyor. Yine projede,  sosyal alanlar içerisinde; spor salonu, sauna, pilates ve buhar odası yer almaktadır.

Göcek'in ‘ilk markalı konut projesi’ olma özelliğine sahip olan Nidapark Göcek Projesi kapsamında 32 adet müstakil villaya yer verilecek.

Nidapark Göcek projesinin satış ofisi 30 Nisan tarihi itibariyle açıldı. Ön satış fırsatlarının sunulduğu projenin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Lokasyonuyla yatırımcıların dikkatini çeken Nidapark Göcek projesi, Dalaman Havaalanına 17 dakika mesafede konumlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık