banner3

Natura Vadi Projesi satışa açıldı

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile inşa edilen NATURA VADİ, Çankaya’nın vadi manzarasına en iyi hâkim olan noktada konumlanıyor. ‘Ankara’nın En İyi Vaadi’ mottosu ile yola çıkan proje, 375.000 m2 inşaat alanı üzerinde, 909 adet konuttan oluşuyor.

YENİ PROJE 02.06.2022, 05:19
Natura Vadi Projesi satışa açıldı

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile inşa edilen Natura Vadi, görkemli lansman töreni ile satışa çıkarıldı. Açılışa özel düzenlenen kampanya ile projeden konut almak isteyenler için % 10+ % 10 indirim fırsatı sunuldu. Ön talep sürecinde yoğun ilgi gören Natura Vadi’nin lansmanında ise rekor seviyede konut satışı gerçekleştirildi.

Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca, Lansman töreninin açılış konuşmasında ‘’Ülkemizde her yıl 750 bin yeni konut ihtiyacı doğmaktadır. Ancak son zamanlarda yeni konut üretimi yapılamadığından hem kira hem de satış fiyatları yükselmiştir. Biz Fırat Life Style ile beraber elimizi taşın altına koyarak büyük ölçekli bir projeyi daha hayata geçirdik. Sektörün bu şekilde yeni konut arzlarına ihtiyacı vardır. Bu arz dengesini doğru şekilde ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda karşılamak üzere yola çıktık. Projemize daha yolun başında, lansman öncesi dönemde rekor sayıda talepte bulunuldu. Bu durum bizim için yeni bir konut projesine ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz de dostlarımızın bu ilgisini karşılıksız bırakmamak için lansman döneminde maliyetlerin altında bir fiyat politikası ile satışa çıktık. Şimdi konut alanlar projenin maliyetinin altında konut alıyorlar. Bir yıl sonra en az yüzde yüz kazandıklarını kendileri de görecekledir.’’ diye konuştu.

375 bin m2 inşaat alanı üzerine kurulu, toplamda 909 adet konuttan oluşan Natura Vadi Projesi, 10 konut ve 1 ticari bloktan oluşuyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Konutlar 183m² – 260m² arasında bulunuyor.

Natura Vadi Projesi, sakinleri için 35 bin metrekare yeşil alanı, zengin sosyal donatıları, cadde mağazaları ile sakinlerine eşsiz bir yaşam vadediyor.

Natura Vadi, konut sektörünü canlandırmak amacıyla hayata geçirilen ilk evim konut finansman paketinin düşük faizli kredi imkânlarına ek olarak ilk fiyat ve erken alım avantajı da sunuyor.

Projenin anahtar teslimlerinin 2024 Aralık ayında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.  

Yorumlar (0)
15
açık