Luxera Bahçe Port Projesi ön talep döneminde

Luxera Gayrimenkul tarafından Arnavutköy’de hayata geçirilecek olan Luxera Bahçe Port Projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla yatırımcılarını bekliyor.

YENİ PROJE 17.03.2022, 13:02
Luxera Bahçe Port Projesi ön talep döneminde

Luxera Bahçe Port Projesi, İstanbul Arnavutköy İlçesi’nde hayata geçirilecek. Proje kapsamında site içerisinde 5 katlı tek ve yatay blokta 110 adet daire yer alacak. Daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje kapsamında konutların yanı sıra ticari üniteler de inşa edilecek. Az katlı yatay mimarisi dikkat çeken Luxera Bahçe Port projesi kapsamında hayata geçirilecek olan yatırım değerli yüksek daireler ve dükkânlar için ön talep dönemi başladı.

İstanbul Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alan Luxera Bahçe Port Projesi Arnavutköy Millet Bahçesi'nin içinde yer alıyor.

Projenin anahtar teslim tarihi Aralık 2024 olarak planlanıyor. Proje hakkında 0 212 601 01 18 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir ya da http://www.luxerabahceport.com/ web sitesi ziyaret edilebilir.

Yorumlar (0)
15
açık