banner3

Casafabay Villaları Muğla'da hayata geçiriliyor

Ülkemizin gözde tatil beldesi Muğla Bodrum'da Fabay İnşaat tarafından Casafabay Projesi hayata geçiriliyor. Hız kesmeden yatırımlarını sürdüren FABAY İnşaat A.Ş., Casafabay projesi için harekete geçiyor.

KONUT PROJELERİ 17.03.2022, 14:42 18.03.2022, 22:06
Casafabay Villaları Muğla'da hayata geçiriliyor

Bodrum Havaalanına 4 dakika, Bodrum Merkezine 30 dakika mesafede konumlandırılan Casafabay projesi modern kasaba konseptine sahip mimarisi ile yatırımcıların gözdesi oldu. 2 etap şeklinde hayata geçirilecek olan proje kapsamında 117 villa inşa edilecek.

Casafabay Projesinin en dikkat çekici özelliği ise yeşil alanların toplam alanın yarısından daha fazlasına sahip olması. Casafabay projesinde müştemilatlı, özel havuzlu villa seçenekleri sizleri bekliyor.

Casafabay projesinde yer alan 2 kat olarak inşa edilen villalar brüt 144,40 m2, net olarak ise 114,27 m2 alana sahip olacak. Villalar, 4 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 2 oda 1salon olarak tasarlandı. Özel havuz seçeneklerinin de bulunduğu projede özel havuz seçeneği de yer alıyor.

Casafabay projesinde yer alan zeytinyağı sıkım evinde doğal zeytinyağları üretilirken; projede yer alan ahırlarda yetiştirilen hayvanların sütlerinden de yararlanılabilecek.

Casafabay projesinde her hafta site içerisine kurulacak pazarda bölgenin organik ürünlerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Dalından yeni koparılmış meyvelerin, topraktan aynı gün toplanmış sebzelerin tazeliğini sofranıza taşıyabilirsiniz.

Casafabay projesi kapsamında restoran, havuz, spor sahaları, kasaba meydanı, barbekü alanları, yürüyüş yolları da hayata geçirilecek.

Projeden konut sahibi  olmak isteyenler için ön talep avantajlarıyla 24 ay vade ve 0 faiz imkanı sunuluyor.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler içim http://www.fabaylife.com/tr/proje/casafabay web sitesi hazırlandı.

Yorumlar (0)
15
açık