banner3

‘Konfor, hayatınızın VAZGEÇİLMEZİ OLACAK’

Ramada Mühendislik ve İnşaat A.Ş. tarafından Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşa edilen Primera Alacaatlı projesi kapsamında 3 blok üzerinde 324 konut hayata geçirilecek.

YENİ PROJE 23.03.2022, 13:18
‘Konfor, hayatınızın VAZGEÇİLMEZİ OLACAK’

Ankara’ya yeni bir soluk kazandıracak olan Primera Alacaatlı Projesi, 3 simge kuleden oluşan geniş panoramik manzaralı 324 lüks dairesi, 5+1 konut ve 6+1 dubleks konut seçenekleriyle yatırımcılarını konforla buluşturuyor.

Primera Alacaatlı, doğa dostu ve çevreyle uyumlu mimari tasarımını, 11.000 kişinin günlük oksijen ihtiyacını karşılayacak ağaçlandırmayla taçlandırarak geleceğe nefes oluyor.

1700 metrekarelik sosyal tesis yer alacak

Ramada Mühendislik tarafından Çankaya’da hayata geçirilen proje, panoramik manzarası ile keyifli bir yaşam ortamı sunuyor. Geniş yeşillikler içerisinde sosyal ve lüks bir yaşam sunan projede 1700 metrekarelik sosyal tesis de yer alıyor.

Primera Alacaatlı Projesinin Konumu

Başkentin gözde konumlarından birinde yükselen Primera Alacaatlı, Ankara’nın yeni simgesi olmak hedefiyle hayata geçiriliyor. Ankara Çankaya’da yükselen proje, konumu ile de yatırımcılarına önemli fırsatlar sunuyor. Proje metroya 5 kilometre, hastane okul gibi lokasyonlara 3-10 kilometrelik uzaklıklarda yer almaktadır. Çevre yoluna 4,5 kilometre mesafede konumlanan proje, Eskişehir yoluna 3,5 kilometre mesafede bulunuyor.

Primera Alacaatlı Projesinden konut sahibi olan yatırımcılar, projede dört mevsim ‘su’yun tadını çıkarabilecekler. Proje kapsamında, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve fitness salonu hayata geçirilecek. Bununla birlikte projede pilates, hamam, sauna, Fin hamamı, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, futbol sahası ve hentbol sahası gibi sosyal donatı alanları da yer alıyor. Yine projede, çocukların için keyifli anlar geçirebilecekleri açık ve kapalı oyun alanları, trambolin, oyun havuzu gibi donatı alanları da bulunuyor.

Ankara’nın yeni gözdesi Primera Alacaatlı Projesi’nin anahtar teslim tarihi, Haziran 2023 olarak hedefleniyor.

Yorumlar (0)
15
açık