banner3

KİPTAŞ’tan Beylikdüzü Kırlangıç Evler Projesi geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ) Beylikdüzü Kırlangıç Evler Projesi için temel atma töreni gerçekleştirildi. Proje kapsamında 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite hayata geçirilecek.

YENİ PROJE 27.03.2022, 17:29
KİPTAŞ’tan Beylikdüzü Kırlangıç Evler Projesi geliyor

KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da yükselecek. Kırlangıç Evler adını taşıyan proje ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Temel atma töreninde bir konuşma gerçekleştiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Gürpınar'da önemli bir dönüşüm projesinin temelini atarak burada bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Proje ile ilgili bilgiler veren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, “450 milyon yatırım bedeline sahip 525 bağımsız birimden oluşan KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler projemiz, riskli yapı statüsünde tek etapta Türkiye'de yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesidir” şeklinde konuştu.,

Riskli ve depreme dayanıksız yapılarının dönüşmesini uzun zamandır bekleyen hak sahipleri; güvenli, son yönetmeliklere göre yapılmış, sosyal alanları olan kapalı otoparklı yeni evlerine sahip olacaklar. Yeni proje 505 konut ve 20 ticari birim olmak üzere toplam 525 bağımsız birimden oluşacak. Buna ek olarak hak sahipleri; borçlanma tutarını, evlerine oturduktan sonra 36 ay % 0 faiz ile KİPTAŞ’a ödeme kolaylığına sahip olacaklar.

Merakla beklenen KİPTAŞ Kırlangıç Evler 450 milyon yatırım bedeline sahip olan ve kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi’nde hayata geçirilecek.

16 bin 110 metrekare arsa alanına sahip olan Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare olarak belirlendi.  Proje kapsamında B1, B2, B3, C1 ve C2 bloklarda konutlar yer alırken, A1, A2, B4, C3 ve C4 bloklarda ise ticari alanlara yer verilecek.

Gürpınar Kırlangıç Evler projesi kapsamındaki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarıma sahip bulunuyor. KİPTAŞ Kırlangıç Evler Projesi'nde yer alan tüm bloklar bodrum katlar hariç olmak üzere zemin kat + 7 normal kat + çatı katı olarak tasarlandı. Projede, 505 araçlık otoparkın yanı sıra, yaya yolu, kameriye, çocuk oyun parkı yer alıyor.

İnşaat çalışmalarının 24 ay içerisinde tamamlanması planlanan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 4 bin 200 metrekarelik yeşil alan ve 5 bin 546 metrekare peyzaj alanı yer alıyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi; E-5 karayoluna 3,8 kilometre E-80 karayoluna 8,6 kilometre, Atatürk Havaalanı proje sahasına 16,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Yorumlar (0)
15
açık