banner3

Kanal İkon Projesi satışa çıkarıldı

Demaş İnşaat, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde Kanal İkon ismi ile göl manzaralı, konut ve ticari alandan oluşan yeni bir projeyi hayata geçirecek.

YENİ PROJE 24.05.2022, 16:13
Kanal İkon Projesi satışa çıkarıldı

Kanal İstanbul’un hemen yanı başında hayata geçirilecek olan Kanal İkon projesi, Küçükçekmece gölüne komşu, TEM ve E5 gibi ana ulaşım arterlerine çok yakın konumuyla sakinleri için mutlu ve konforlu bir yaşam imkânı sunuyor.

Her köşesini İstanbul halkının aile boyu mutluluğunu düşünerek tasarladık”

Demaş İnşaat Satış Pazarlama Direktörü Emrah Çetemen, Kanal İkon projesinin Covid-19 pandemisi sonrası gayrimenkul ihtiyaçları düşünülerek tasarlandığını belirterek “Her köşesini İstanbul halkının aile boyu mutluluğunu düşünerek tasarladığımız Kanal İkon, sunduğu yeni yaşam fırsatıyla öne çıkıyor. Küçükçekmece Gölü’nün ve Kanal İstanbul’un eşsiz manzarasını da vaat eden proje, Marmaray’a 4, metrobüse 5, E-5’e 5, TEM otoyoluna 15 ve İstanbul Havalimanı’na 35 dakika mesafede konumlanarak erişilebilirliğini somut biçimde kanıtlıyor.  Aydın, Arel, İstanbul ve Kültür Üniversitesi kampüslerine de yürüme mesafesinde olan Kanal İkon, alışveriş merkezleri, kent ormanı, kültür sanat merkezi gibi sosyal alanlarla çevreleniyor. Brüt 56 metrekareden 126 metrekareye, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekler sunan proje 2 blokta 14’er katlı olarak yükseliyor. Spor salonu, yüzme havuzu, kreş, sinema salonu gibi sosyal alanlarıyla öne çıkan projedeki daire ve dükkânlar, lansmana özel indirim ve kişiye özel vade fırsatlarıyla ilk sahiplerini bekliyor” ifadelerini kullandı.

Kanal İkon projesi; Aydın Üniversitesi , Arel Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi gibi eğitim kurumlarına 5-10 dk, Küçükçekmece Gölü’ne 2 dk., Menekşe Plajına 6 dk., Marmaray’a 4 dk., İstanbul Havalimanına 35 dk, Metrobüs’e 5 dk., mesafede konumlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık