Astaş'ın en yeni projesi hızla yükseliyor

Astaş Holding tarafından İstanbul Balmumcu'da 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen ve konut-rezidans projesi içinde yer alan rezidansları, ‘Kempinski Residences Balmumcu' ismiyle Kempinski'nin işleteceği duyuruldu. Proje kapsamında beş blokta 155 rezidans ve 11 villa yer alacak.

KONUT PROJELERİ 25.05.2022, 17:06 25.05.2022, 18:34
Astaş'ın en yeni projesi hızla yükseliyor

Kempinski tarafından işletilecek ve evinizde kişiye özel otel hizmetleri ve konforunu sunacak olan projenin lansmanının ise yakın bir zamanda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

2024 yılında faaliyete geçmesi planlanan 30 bin metrekarelik alandaki 50 modern binaya yayılan Kempinski Residences Balmumcu projesinde, büyüklükleri 194 metrekare ile 1.340 metrekare arasında değişen, 155 rezidans ve 11 villa yer alıyor. Projede yüzme havuzu, rezidans lounge, rezidans konsiyerj ve vale park hizmeti gibi özellikler yer alacak.

İşletme sözleşmesi Mart ayında imzalandı

2024 yılının başlarında ilk misafirlerini ağırlayacak olan Kempinski Residences Balmumcu Istanbul projesi için işletme sözleşmesi Mart ayında imzalandı.

Kempinski Residences Balmumcu, İstanbul’da en ince detayına kadar düşünülmüş ferah yaşam alanları, geniş konforlu balkonları, zeminden tavana uzanan pencereleri, özel havuzlu bahçe dubleks daireleri, havuzlu ve bahçeli geniş villaları ve panoramik manzaraya hakim çatı dubleks daireleri yer alıyor.

İşletme sözleşmesi Sözleşmesi'nin imzalanması ile birlikte Kempinski Residences Balmumcu da Kempinski tarafından yönetilen ve Astaş Holding’e ait Kempinski Residences Astoria, Kempinski Residences Bellevue ve Macka Residences by Kempinski rezidans projeleri ile Çırağan Palace Kempinski İstanbul Saray Resort’un arasına katılacak.

Kempinski Group CEO'su ve Kempinski AG Yönetim Kurulu Başkanı Bernold Schroeder, imzalanan sözleşme dolayısıyla “Kempinski 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul'da bulunuyor. Bu lüks rezidans koleksiyonunu yönetmekle görevlendirilmek, Kempinski'nin İstanbul'da sahip olduğu büyük önemin ve şehirdeki uzun vadeli ortağımız Astaş Holding ve Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan Yapı&Yapı ile olan ilişkimizin gücünü yansıtıyor.” dedi.

Yorumlar (0)
15
açık