banner3

Ege Yapı ModernYaka Projesi lansmana çıkarıldı

Ege Yapı’nın Ispartakule bölgesinde hayata geçireceği ModernYaka projesinin detayları duyuruldu. Ispartakule’de yükselecek olan ModernYaka projesi kapsamında, 462 konut ve 53 ticari ünite inşa edilecek.

YENİ PROJE 22.01.2022, 10:59
Ege Yapı ModernYaka Projesi lansmana çıkarıldı

Ege Yapı, dün düzenlenen basın toplantısı ile panoramik göl manzarasına sahip olacak olan ModernYaka Projesini kamuoyu ile paylaştı. Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında, 1 milyar 800 milyon TL yatırımla gerçekleştirilecek olan ModernYaka projesi, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş ve Proje Tasarımcısı Y. Mimar Uğur Özer Özgüven tarafından tanıtıldı.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı’nın faaliyetleri ve gelecek projeleri hakkında bilgi verirken “Bu çerçevede her dönem ülke ekonomisine ve istihdama sağladığımız katma değerle gurur duyuyoruz. Yeni yatırım zincirimizin ilk halkası olan Ispartakule’de inşaatına başladığımız ModernYaka projesini satışa sunmaktan dolayı da çok mutluyuz. ModernYaka projemiz ön talep döneminde yoğun ilgi gördü, bugün itibarıyla misafirlerimizi satış ofisinde ağırlamaya başladık. Bölgenin en değerli arazisinde, eşsiz konumuyla Ispartakule’nin adeta vitrininde yer alan ModernYaka, bölgenin en prestijli projesi olacak” ifadelerini kullandı.

Covid-19 Pandemisi sürecinde ülke genelinde iş gücü ve malzeme tedarik zincirinde yaşanan zorluklara rağmen, proje teslimlerini taahhüt edilen sürede tamamlamayı başardıklarını söyleyen Kabadayı, “Yatırım araçlarını kıyasladığımızda, gayrimenkul ülkemizde her dönemde en güvenli liman olma özelliğini sürdürüyor.” dedi.

Ege Yapı olarak ,inşaat ve geliştirme aşamasında olan 7 projeleri bulunduğuna belirten Kabadayı, “Güçlü finansal yapımız ve son teknolojik gelişmelerle uyumlu mühendislik çözümlerimiz ile sektördeki faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli yapı stokunu geliştirmek için 2023 hedefleri doğrultusunda önümüzdeki 2 yıl içinde yaklaşık 7 milyar TL değerinde, İstanbul ve İzmir’in en değerli lokasyonlarında 7 projelik bir yatırım hamlesine başladık. Her dönem ekonomiye katma değer sağlayan bir marka olarak başarı ile kapattığımız 2021 yılının ardından 2022 yılı için % 30 oranında büyüme ve toplamda planladığımız 7 proje ile 1700 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş ise, ModernYaka projesinin bulunduğu konum ile İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birine sahip olduğunu kaydederek “Bölge, her geçen gün İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinin merkezi konumuna geliyor. Geliştirdiğimiz ModernYaka projesi, Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı noktalarının yanı başında, şehrin ana akslarına yakınlığıyla da rahat bir erişim imkânı sunuyor. Yakın zamanda yapımına başlanılması planlanan Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergahın proje alanımıza yakınlığı ile de ana arterlere kolay ulaşım fırsatı yakalanacak. Bu olanaklar neticesinde anında ana yollara bağlanılacak ve sadece yürüyüş mesafesinde metro duraklarına hızlıca erişilebilecek” şeklinde konuştu.

Güneş, projenin özellikleri ile ilgili olarak da “Panoramik göl manzarasına sahip, bölgenin genel dokusunu bozmadan çevreye katkı sağlayacak şekilde tasarlanan ve yaklaşık 91 bin metrekare inşaat alanına sahip projemiz, 1+1’den 4+1’e kadar minimum 5,5 metrekare büyüklüğünde geniş balkonlu farklı daire tiplerinden ve açık hava cadde mağazalarından oluşacak. Toplam 462 konut ve 53 ticari ünitenin yer alacağı ModernYaka’da bağımsız bölümler, 1.3 milyon TL ile 5.5 milyon TL arasında değişen fiyatlarla yatırımcılarla buluşacak. Ailelere dönük yaşam alanı tasarımıyla hayata geçecek ModernYaka projesinden konut sahibi olanlar, yeşille iç içe bir hayatın keyfini yaşayacaklar. Kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanlarıyla ModernYaka, proje genelinde yüzde 70 oranında yeşil alan avantajı sunacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık