banner3

Şekerlisoy Topluluğu’nda, 2022 hedefi 160 milyon TL

2021 yılında toplam cirosunu 800 milyon TL’ye çıkarak % 42 oranında büyüme yakalayan Şekerlisoy Topluluğu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy, 2022 yılında 160 Milyon TL ciro hedeflediklerini belirtti.

YATIRIM 22.01.2022, 12:23
Şekerlisoy Topluluğu’nda, 2022 hedefi 160 milyon TL

Şekerlisoy Topluluğu, sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olmak üzere dört farklı sektörde faaliyet gösteriyor.

2021 yılını değerlendiren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy, ‘‘2021 yılı bizim için gelişim, değişim ve büyüme yılı oldu. 2021 yılı için hedeflediğimiz 12 aylık ciro hedefimize yılın ilk 9 ayında ulaşarak yılı hedefimizin üstünde kapadığımızı söyleyebilirim. Yıl sonunda gerçekleştirdiğimiz toplam ciro ise 800 milyon TL’ye ulaştı. Bu büyümeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planlıyoruz. Özellikle gayrimenkul alanında önemli yatırımlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bugünkü planlarımız ışığında bu yatırımların çıktılarıyla birlikte 2022’de % 20 büyüme oranında büyüme gerçekleştirmemizi öngörüyoruz” diye konuştu.

Birbirinden güzel projelere imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini belirten Onur Şekerlisoy,  “Bunlardan Mersin’de konumlandırdığımız, yaşamın başladığı aynı zamanda satışın devam ettiği Athena Residence, yakında ön satışa çıkacak projemiz Athena Premium ve yine portföyümüzde yer alan Elazığ Konakları, Athena Loft, Poseidon Tatil Sitesi (Mersin), Poyraz Konakları (Bodrum), Dibekli Han Villaları (Bodrum) gibi yurdun farklı şehirlerinde markalaşmış projelerimiz bulunuyor” dedi.

Pandemi dönemi boyunca topluluk şirketlerinin faaliyet gösterdikleri sektörlerde fark yaratan çalışmalara imza attığını kaydeden Onur Şekerlisoy, sözlerine devamla “Bundan sonraki süreçte de farklı sektörlerde yaptığımız yatırımlarla fark yaratmaya ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Büyüme hızımıza bağlı olarak her sene aynı oranda istihdamımızı artırmak ve gayrimenkul grubumuzda 200 kişilik istihdam kurmak en büyük hedefimiz. Ayrıca Şekerlisoy Topluluğu olarak, 2022 yılı sonuna kadar Gayrimenkul Yatırım Fonu’muzu duyurmayı hedefliyoruz. Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun kuruluşuyla beraber tüm portföyümüzü yatırım fonuna devretmeyi ve yolumuza gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Gayrimenkul Yatırım Fonu olarak devam etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık