banner3

CBC Yapı’dan İzmir’e 4 yeni proje

İzmir’in Menemen ilçesi Kazımpaşa Mahallesinde Aura Villaları projesini hayata geçiren CBC Yapı, Karşıyaka, Konak, Çiğli, Menemen ilçelerinde 4 proje için hazırlık yapıyor.

YENİ PROJE 15.04.2022, 23:35
CBC Yapı’dan İzmir’e 4 yeni proje

CBC Yapı İzmir’de 4 yeni proje için harekete geçiyor. Menemen ilçesi Kazımpaşa mahallesinde 4 etaplı villa projesinin ilk 3 etabının inşaatını sürdüren CBC Yapı, projenin 4. Etabı kapsamında 22 villa daha inşa edecek. Mersinli’de cadde üzerinde yeni bir plaza inşa etmeyi de planlayan şirket, bu projesi kapsamında da 69 ofis ve 3 dükkân inşa edecek.

CBC Yapı, Karşıyaka Aksoy’da 10 konutluk butik bir konut projesinin yanında Çiğli Sasalı’da da 7 villalık butik bir villa projesi de hayata geçirecek. Yakın zamanda başlaması planlanan Sasalı projesi kapsamında müstakil bahçeli ve havuzlu 7 villa inşa edilecek. Villaların satışı ise inşaat sürecinin tamamlanması ile başlayacak.

CBC Yapı’nın Menemen ilçesi Kazımpaşa mahallesinde inşa ettiği CBC Aura villaları projesi de 4 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabı 34 villa, ikinci etabı 18 villa, üçüncü etabı 8 villadan oluşuyor.  Projenin ilk iki etabının satış işlemleri tamamlanırken 3. Etapta yer alan villalar satışa sunuldu.

CBC Aura villaları projesi’nde büyüklükleri 150 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 4+1 ve 5+1 villa seçenekleri yer alıyor. Proje içerisinde havuz, güvenlik, peyzaj alanları, kafeterya, kapalı spor salonu gibi sosyal imkânlar yer alıyor. İlk etabın anahtar teslimlerinin Ekim ayında gerçekleşmesi hedefleniyor. Projenin diğer etaplarında ise teslimler 2-3 ay arayla gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
15
açık