banner3

Boss4 Gayrimenkul’den Alya Dream Projesi geliyor

Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde yeni projesi içi çalışmalara başladı.. Alya Dream, yatırımcıları için şehrin olanaklarına yakın gürültüden uzak huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

YENİ PROJE 10.03.2022, 12:13
Boss4 Gayrimenkul’den Alya Dream Projesi geliyor

Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü Kavaklı’da konumlandıracağı yeni projesi için hazırlıklarını tamamladı. Bölgede markalı projelerde imzası bulunan Boss4 Gayrimenkul, Alya Dream’ı 5 bin 46 metrekare alan üzerinde inşa edecek.

Butik ve özel konsepte sahip olan Alya Dream 3 blok halinde inşa edilecek. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tipinde 94 daire ile 17 dükkanın yer alacağı projede, 130 metrekare ile 352 metrekare aralığında daireler yer alacak

Deniz manzarasına sahip olan konutlarıyla dikkat çeken Alya Dream projesinde dairelerin metrekare fiyatları 18 bin TL ile 20 bin TL arasında değişiyor.

Boss4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nde yükselecek olan butik projesi Arya Dream; kapalı havuz, spor salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik olanaklarıyla sunuluyor.

Alya Dream projesi Yakuplu Sahil, Yaşam Vadisi ve Marina’ya yakın konumda inşa ediliyor. Proje ayrıca 3 büyük alışveriş merkezi ile tam teşekküllü hastaneler, özel okullar ve devlet okullarının merkezinde yer alıyor

Yorumlar (0)
15
açık