Big Country Villa Projesi ön satışta

1998 yılı itibarıyla üretmiş olduğu projeleri söz verdiği gibi, söz verdiği zamanda teslim ederek alnının akıyla hayata geçiren Akyapı; Hakan Grup ortaklığıyla büyük hayalleri olan ailelerin hayallerini gerçekleştirecek bir projeye imza atıyor.

YENİ PROJE 24.05.2022, 14:40 24.05.2022, 14:48
Big Country Villa Projesi ön satışta

24 yıllık deneyimi ile konut, sanayi ve ticari gayrimenkul alanında sektörün önde gelen projelerini hayata geçiren Akyapı, Hakan Grup işbirliği ile hayata geçireceği yeni villa projesi olan ‘Big Country'nin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Büyükçekmece'de hayat bulan Big Country Projesinde, toplantı ile birlikte ön satış süreci başlatıldı.

Projenim tanıtım toplantısı AKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, AKYAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel, Hakan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karadeniz, Hakan Grup Genel Müdürü Ali Zeki Karadeniz'in de katılımıyla Big Country'nin 6+1 örnek villasında gerçekleşti. Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, "Yatırım zincirimizin 3'üncü halkası 1.2 milyar TL yatırım değerine sahip Big Country projemiz her biri birbirinden bağımsız ve tek katlı 126 adet villadan oluşuyor" diye konuştu.

225000 m2 arsa alanı üzerinde yükselecek olan proje, kapsamında 126 villa inşa edilecek. Projede yer alan konut tipleri ise 4+1, 5+1, 6+1, 7+1 şeklinde olacak.

Big Country Club'ta ise tenis kortları, basketbol sahası, futbol sahası, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çalışma alanları ve coffee lounge alanıyla daha birçok ayrıcalıklı imkândan da faydalanabileceksiniz.

Bıg Country Projesi’nin 259,61 M2 ’Lik 4+1 Villa Seçeneğine Sunset, 285 M2 ’Lik 5+1 Villa Seçeneğine Sunrıse’da, 355,45 M2 ’Lik 6+1 Villa Seçeneğine Raınbow, 407,69 M2 ’Lik 7+1 Villa Seçeneğine ise Starlıght adı verildi

Projede konut fiyatları 17 milyon liradan başlarken; ödeme planları müşterilerin isteğine bağlı olarak banka kredili veya AKYAPI bünyesinde vadelendirme olarak sunuluyor.

Big Country; Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ne yakınlığının yanı sıra şehrin merkezine yakın konumuyla çevresindeki seçkin okullara ve nitelikli sağlık kuruluşlarına ve alışveriş merkezlerine de oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Proje, TEM’e 10 dakika, E5’e 12 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika mesafede bulunuyor. Proje, marinalar, festival alanları ve dalış merkezleri gibi etkinlik alanlarına da çok yakın bir konumda yer alıyor.

Yorumlar (0)
15
açık