banner3

Alya Bahçe Projesinde ön talep toplama süreci başladı

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Alya Bahçe projesi 56 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalar halinde projelendirilen Alya Bahçe projesi yaklaşık 56 bin 500 m2’lik alanda yükselecek.

YENİ PROJE 18.04.2022, 21:29
Alya Bahçe Projesinde ön talep toplama süreci başladı

Alya Bahçe Projesi, Bahçeşehir çevresinde yaşayan, şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için şehrin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedefliyor.

Marka olarak İstanbul’un değişik bölgelerinde yatırımlara imza attıklarını kaydeden BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Önceleri daha çok Beylikdüzü ve çevresinde yatırımlar yaptık. Ancak son yıllarda farklı bölgelere de açılmaya başladık. Bu kapsamda son olarak Levent’te inşaatı devam eden ‘Alya Teras’ ve Esenyurt’ta ‘Alya 4 Mevsim’ projelerini hayata geçirdik. Şimdi de Bahçeşehir’de konumlandırdığımız ‘Alya Bahçe’ için düğmeye bastık. ‘Alya Bahçe’de ön talep toplama süreci başladı. Şehrin kalabalığından uzak ferah bir yaşam alanı sunan projemiz, aynı zamanda şehrin tüm imkanlarını da en yüksek kalite ve imkanla sakinlerine sunuyor olacak” ifadelerini kullandı.

Alya Bahçe Projesi kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmeti gibi imkânlar sunuyor.

300 bin m2’lik gezinti alanı, restoran ve eğlence mekânlarıyla sâkinleri için huzurlu bir yaşam sunan Alya Bahçe, hemen yanı başında yer alan 26 bin m2’lik Bahçeşehir göletle de ayrıcalıklı ve keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor.

Akbatı, Prestige Mall ve Mall of İstanbul gibi önemli AVM’lere komşu konumda yer alan Alya Bahçe Projesi, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların da üzerinde yer alıyor.

Yorumlar (0)
15
açık