banner3

Akzirve Gayrimenkul’ün Topkapı 29 Projesi satışa çıkarıldı

Akzirve Gayrimenkul, Topkapı’da, hayata geçireceği yeni projesi olanTopkapı 29’a büyük ilgi yaşanıyor. Konut sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için özel indirimlerle ön satışa çıkarılan projenin ilk etabında 18 ay 0 vade farkı ödeme imkânı sunuluyor.

YENİ PROJE 22.01.2022, 13:52
Akzirve Gayrimenkul’ün Topkapı 29 Projesi satışa çıkarıldı

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul Topkapı’da hayata geçireceği yeni projesi Topkapı 29’da ön satış süreci başlatıldı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için ön satışa özel ödeme seçenekleri sunulurken; projede inşaat çalışmaları da hızla devam ediyor.

Ocak ayı içinde 820 daireden oluşan Strada Plus projesinin anahtar teslimlerini gerçekleştirecek olan Akzirve Gayrimenkul’ün yeni projesi Topkapı 29, mükemmel mimarisi ve farklı kullanım alanlarının kalitesi ve sinerjisi ile dünya standartlarında bir proje olarak tasarlandı.

Konut sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için özel indirimli fiyatlar ile ön satışa çıkarılan projenin ilk etabında, 18 ay 0 vade farkı ödeme seçeneği sunulurken Ziraat Katılım aracılığı ile de 0,99 aylık oranlı 60 aya kadar vadeli avantajlı kredi imkânı da sunuluyor. Projede konutların anahtar teslimlerine ise 24 ay sonra başlanacak.

Topkapı 29 proje alanı Topkapı semtinde, E5 üzerinde yer alıyor. Proje kapsamında, sağlık kompleksinden, cadde mağazalarına, akademik aparttan klinik ve medikal rezidansa kadar zengin ticari alanlar hayata geçirilecek.

İngiltere’nin ünlü mimarlık grubu Chapman Taylor Mimarlık imzası ile tasarlanan Topkapı 29 Projesi, 5 ile 15 katlı 16 ayrı konut bloğundan oluşuyor. Proje kapsamında 1.441 daire hayata geçirilecek. 1+1’de 5+1’e değişen özelliklerde, her dairesi balkonlu, bahçeli ve teras bahçeli hepsi nefes ve ışık alan bu daireler yer alıyor. Tüm daireler 8 m2 ile 28 m2 arasındaki geniş balkonları veya 35 m2 ile 80 m2 arasındaki özel bahçeleri ve teras bahçeleriyle nefes alan yaşam seçenekleri sunuyor.

Topkapı 29 Projesi’nin doğaya saygı anlayışıyla inşa edilen yeşil binaları, çevre dostu bina sertifikasyon sistemi LEED v4 Gold adaylık sürecine girdi.

Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile markalı Otelin hemen yanında inşa edilecek olan markalı rezidans otel standartlarında hizmet ve olanaklara sahip, özel olarak tasarlanmış 1, 2 ve 3 odalı dairelere sahip olacak.

Ön satış döneminde yoğun ilgi gören Topkapı 29 Projesi’nin Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım garantörlüğü ile kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık