Akar Yapı Grubu’nun ‘Yakapark Kartal Projesi’ satışta

Akar Yapı Grubu tarafından Kartal ilçesinin Yakacık mahallesinde ve Aydos Ormanları’nın yanı başında inşa edilecek olan Yakapark projesinde konut fiyatları ne kadar?

YENİ PROJE 28.01.2022, 08:39
Akar Yapı Grubu’nun ‘Yakapark Kartal Projesi’ satışta

Aydos Ormanları’nın yanı başında, adalar manzarasına sahip olacak olan Yakapark Projesi, üst seviye mimari tasarımı, zengin sosyal donatıları arıtma su ve güneş enerjisi ile tasarruf sistemlerinin de bulunduğu doğa ve çevre dostu yapılanması ile İstanbul’un en gözde projelerinden biri olacak.

3 ayrı blok ve 166 adet konuttan oluşan Yakapark; Covid-19 pandemisi ile birlikte oluşan ‘Yeni normal’e uygun, balkonlu, ferah daireleri ile şehir merkezine yakın ancak gürültüsünden uzak bir yaşam vadediyor.

Proje kapsamında inşa edilecek olan konutların büyüklükleri 86 m2 ile 298 m2 arasında değişirken; projede 2+1, 3+1 ve 5+2 daire tipi seçenekleri yer alıyor.

 Projenin sahip olduğu alanın % 80’e yakın kısmı açık ve yeşil alan olarak planlanıyor.  Projede yer alan dairelerin % 70’i ikinci kattan itibaren deniz manzarasına sahip olacak.

Çevreci bir proje özelliğini taşıyan Yakapark’ta yağmur sularının dönüştürülerek peyzaj alanları sulamasında kullanılacak olmasıyla sudan tasarruf edilip, su israfının önüne geçilmiş olacak. Yine projede bahçe aydınlatması için de güneş enerjisinden yararlanılacak.

Yakapark Projesinin 6.300 m2’lik yaşam alanında kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol vb. çok amaçlı spor sahası, bisiklet ve paten yolu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi, hobi bahçesi ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale, süs havuzu, cafe, vitamin bar, squash salonu, playstation ve mobil oyun odaları, sinema odası, parti ve karaoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları, kreş, seyir terası, güvenlik ve kapalı otopark  gibi detaylara yer verilecek.

Akay Yapı Yakapark Projesinde yer alan brüt 120 metrekarelik 2+1 dairelerin satış fiyatları 2.120.000 TL’den, brüt 138 metrekarelik 3+1 dairelerin satış fiyatları 2.467.000 TL’den ve brüt 170 metrekarelik 5+1 dairelerin satış fiyatları ise 5.174.000 TL’den başlıyor.

Yorumlar (0)
15
açık