banner3

Ülkemizin ilk ‘Tiny House Fuarı’ İstanbul’da düzenlenecek

Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan ‘Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım & Dekorasyon Fuarı’ 20 bin ziyaretçi hedefi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün buluşma noktası olmayı planlıyor.

GİRİŞİM 30.01.2022, 20:39
Ülkemizin ilk ‘Tiny House Fuarı’ İstanbul’da düzenlenecek

Koronavirüs pandemisi, hayatımızda birçok alanda değişikliği beraberinde getirdi. Koronavirüs, her ne kadar yaşamımıza oluşuz etkiler getirse de bazı alanlarda rağbeti arttırdı. Bu alanların başında ise Tiny House yani küçük evler yer alıyor.

2008 küresel mali krizi ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde gündeme gelen ve yaygın bir şekilde kullanılmaya başlayan Tiny House pandemi sırasında Türkiye'de de ilgi görmeye başladı.

Bu durum ise Türkiye’de fuar şirketlerinin dikkatini çekti. Bu amaçla yola çıkan Tureks Uluslararası Fuarcılık, 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa düzenlenecek olan ‘Pramo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım & Dekorasyon Fuarı’  ile sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek.

Sektör profesyonellerinin ilgi göstermeye başladığı fuar; Tiny House’lardan prefabrik fabrikalara,  bunglov evlerden yeşil yapı malzemelerine, geçici konut binalarından çevre ve peyzaj düzenlemelerine kadar geniş ticaret ağı ve ürün çeşitliliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor

Yorumlar (0)
15
açık