banner3

Yıldırım, “Yıllık yaklaşık 100.000 m2 üzerinde yapı inşa ediyoruz”

Ankara’nın gözde semtlerinde inşa ettiği yapılar ile sektörün ilgi öncü şirketlerinden biri olduğunu ortaya koyan Doğan Grup’un CEO’su Erdoğan Yıldırım, devam eden ve hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

KONUT PROJELERİ 25.02.2022, 10:23
Yıldırım, “Yıllık yaklaşık 100.000 m2 üzerinde yapı inşa ediyoruz”

Doğan Grup’un yıllık yaklaşık olarak 100.000 m2 üzeri yapı inşa ettiğini belirten Yıldırım; Ovacık’ta devam eden ve projesi ile beğeni toplayan Doğan Tower projelerinin 28 kat ve 84 daireden oluşacağını kaydederek “Dairelerimiz yaşamınıza ferahlık katacak şekilde tasarlanmıştır. Projemizde yaşamı kolaylaştıracak on dört adet asma katlı ticari mağaza da mevcuttur. Bu proje ile, şehir ve orman manzarası ile iç içe bir yaşam sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, marka olarak Bağlıca ‘da başladıkları ‘Doğan Castle Projesi’ ile ilgili olarak “Ankara’nın en gözde semtlerinden biri olan Bağlıca ’da tamamen doğayla iç içe villalardan oluşan bu projemize başlamış bulunmaktayız. Doğal yaşama özlem duyanlar için oldukça ideal bir seçenek olan bu projemiz sayesinde yeşil alanların tadı doyasıya çıkarılabilir” şeklinde konuştu.

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, Doğan Grup’un ‘Ayaklarınızın Altındaki Şehir’ sloganı ile hayata geçirdiği ve tamamladığı ‘Doğan City Projesi’nin ‘kendi kendine yetebilen şehir’ konsepti ile hayata geçirildiğini kaydetti.  Yıldırım projeden konut sahibi olanlar için Panoramik Cam konsepti ile 2+1 ve 3+1 daireler, cadde konumunda yer alan çarşı ve marketler, farklı damak tatlarına cevap veren kafe ve restoranları bir arada sunan aynı zamanda okul, spor salonu gibi olanakların sunulduğunu belirtti.

Yıldırım,  Eryaman’da yer alan Doğan Life projeleri ilgili olarak “Bu projemizde kırk dört adet 2+1, altmış dört adet 3+1 ve dört adet 4+1 dubleks kat planları ile toplamda yüz on iki daire ve on iki ticari alan bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Doğan Grup’un Bağlıca merkezde inşa ettiği ‘akıllı ev projeleri’nden biri olan Diamond Life Projesinin hayata geçirildiğini belirten Yıldırım,  konut projelerinin yanı sıra halen devam eden okul ve kurum binaları projelerinin de bulunduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
15
açık