banner3

Tahincioğlu, 2022’de 4 konut projesine imzasını atacak

Markalı konut projeleri ile Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan Tahincioğlu İnşaat, 2022 yılında 4 yeni konut projesine imza atacak.

YENİ PROJE 25.02.2022, 11:43
Tahincioğlu,  2022’de 4 konut projesine imzasını atacak

Ekonomide yaşanan dalgalanma ve inşaat maliyet endeksinde yaşanan fiyat yükselişi nedeni ile inşaat sektörü sıkıntılı günler yaşıyor. Lansmanı yapılan projelerde  dahi ertelemeler yapılıyor.

Yeni yılda konut projesi müjdesi veren markalardan biride Tahincioğlu Grup oldu. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 2022’de 4 yeni konut projesine başlayacaklarını duyurdu.

2021’de Emlak Konut GYO ile ortak yürüttükleri projelerde satış şampiyonu olmayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, 2021 senesinde bin adet bağımsız bölümü teslim etti. Özcan Tahincioğlu, 2022’de de konut teslimlerini sürdüreceklerini belirterek çok sayıda yeni konut projesine başlayacaklarını belirtti.

Gayrimenkulün mevcut dönem içerisinde en iyi yatırım aracı olduğunu kaydeden Tahincioğlu "Güneydeki ilk konut projemizi Göcek’te gerçekleştiriyoruz. Uzun süredir araştırmalarımızı yoğunlaştırdığımız Bodrum’da da yeni projelere 2022’de başlayacağız” ifadelerini kullanarak Ege ve Güney bölgelere yöneleceklerini aktardı.

Muğla Göcek'te yeni bir proje geliştireceklerini belirten Tahincioğlu, Bodrum'da da lüks markalı konut projesi yapacaklarını belirti.  İstanbul'da ise Ataşehir bölgesinde 3. projelerine imza atacaklarını dile getiren Tahincioğlu, 2022 senesinin 4. projesi olarak da Mercan projesini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
15
açık