banner3

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamamlandı

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) hayata geçirdiği Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları sona erdi. Markanın 2 projesinde de teslimlere geçilecek.

KONUT PROJELERİ 02.03.2022, 11:54
Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamamlandı

Yeşil GYO, Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) YGYO faaliyetleri konusunda açıklamada bulundu. Her iki projede yer alan ve satışı gerçekleştirilen bağımsız bölümlerin teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Innovia Arifiye projesi 2 parsel üzerinde 50 bin 165 metrekarelik alanda hayata geçirilirken; proje kapsamında 154 tane konut ve 2 bin 184 kişilik inşa edildi. Karma proje konseptinde hayata geçirilmiş olan Innovia Arifiye Projesi'nde 58 tane ticari ünite yer alıyor.

59 bin 190 metrekare büyüklüğe sahip inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen proje, Sakarya Arifiye'de, D-100 Karayoluna 1,5 kilometre, TEM Otoyolu bağlantısına da 2,5 kilometre mesafede yükseliyor.

Yeşil GYO’nun bir diğer projesi Elexia Tuzla, Tuzla İçmeler'de konumlanırken; proje, 17 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. Elexia Tuzla Projesi, hızlı tren istasyonuna 150 metre, metroya 100 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 kilometre ve Tuzla Port Marina’ya 3 kilometre mesafede yer alıyor.

Yeşil GYO'nun KAP’ta gerçekleştirdiği açıklamada, “Şirketimizin bünyesindeki Innovia Arifiye, ile Bağlı Ortaklığımızın yapmakta olduğu Elexia Tuzla projelerinin inşaatları tamamlanmıştır. Her iki projedeki satışı yapılmış olan bağımsız bölümlerin teslimleri hak sahiplerine yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
15
açık