banner3

Sinpaş GYO’dan yatırımın tam yeri ve zamanı dedirtecek bir proje

Yenilikçi projelerin ve çok kazandıran markalı projeleri inşa eden Sinpaş Gayrimenkul, Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu olan ve Sinpaş Finans Şehir'in kalbinde konumlanan Sinpaş Time projesini hayata geçiriyor.

KONUT PROJELERİ 24.03.2022, 12:15
Sinpaş GYO’dan yatırımın tam yeri ve zamanı dedirtecek bir proje

İstanbul'un ilk saatli ikonik residence olacak olan proje kapsamında, farklı tiplerde villa, konut ve ticari üniteler hayata geçirilecek.

Finans Merkezi'nin hemen yanı başında yer alan Sinpaş Time'ın residence kulesi ve üzerinde yer alan ikonik dev saati Anadolu yakasının yeni simgelerinden biri olacak. Proje, ilk fiyat avantajı ve özel ödeme fırsatıyla kazançlı yatırımın adresi olacak. Proje kapsamında yatırımcılar için residence seçeneği dışında apartments, ofis, sınırlı sayıda villa ve ticari ünite seçenekleri de yer alacak.

“Sinpaş Time, müşterilerimizin hayatlarına mutluluk katan yeni bir adres olacak"

Sinpaş'ın, her projede daha iyiyi ve en yeniyi hedeflediğini, tüm projelerinin şehre ve yaşama değer katmasına özen gösterdiklerini kaydeden Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Sinpaş Time, dünyanın yeni finans merkezinin hemen yanında, Finans Şehir'in kalbinde yer alan, her ayrıntısıyla titizlikle tasarlanmış, yepyeni bir karma proje. Sinpaş Time, beklentileri karşılayacak kusursuz bir karma proje örneği olarak geliştirildi. Konutla ticari alanları, konforla sosyal donatıları şehirli bir konseptle birleştiriyor. Sinpaş Time, sadece konforlu bir yaşam sunmakla yetinmeyerek, çok kazandıran bir yatırıma da dönüşecek. Sinpaş olarak, ayrıcalıklı bir yaşam ve iyi bir yatırıma sahip olmak isteyen herkese, kazançlı yatırımın tam zamanı diyerek Sinpaş Time'la yatırım fırsatı sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu olacak

Sinpaş Time'da özgün tasarıma sahip 34 katlı kule, 342 konut, farklı tiplerde villa ve sınırlı sayıda ticari ünitenin yer aldığı farklı konsept ve kullanım imkanı sunuyor. Sinpaş Time; 'konut', 'residence', 'villa', 'ofis' ve 'ticari alanlar' olmak üzere çok farklı ihtiyaçlara en iyi seçeneği sunacak.

Sinpaş Time sakinleri, her türlü ihtiyacını eksiksiz olarak karşılayabilecek

Sinpaş Time sakinleri, her türlü ihtiyacı eksiksiz olarak karşılayabilecekleri Alışveriş Caddesi'nde, seçkin markalar ile süpermarket, kafe ve restoranların da yer aldığı 33 ticari ünite bulunacak.

Sinpaş Time Projesinde konut sahibi olanlar, 36 bin metrekarelik Şehir Parkı ve içerisinde yer alan piknik alanları, göletler, oturma terasları ile doğayla iç içe olmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Çocuklar için Parky Oyun Parkı yer alacak

Sinpaş Time Projesi kapsamında çocuklar için büyük bir oyun parkı hayata geçirilecek. Anne ve çocuk salıncakları, tırmanma grupları, trambolin, tahterevalli, döner zıp zıp, fıskiyeli su parkı, kum oyun alanı, kara tahta boyama ve graffiti duvarları, aynalı yansıma duvarları, piyano basamaklar ile çocukların eğlenceli zaman geçireceği favori mekânları olacak.

Şehrin her yerine kolay ulaşım

Sinpaş Time Projesi, konumu ile şehrin farklı noktalarına kolay ulaşım imkanı sunuyor. Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak. Açılacak olan Göztepe Ataşehir Metro hattı ve hemen yanı başında yer alacak olan Metro durağı ile İstanbul'un her noktasına dakikalar içinde ulaşım sağlanacak.

Yorumlar (0)
15
açık