banner3

RAMS Türkiye’nin geliştirdiği ‘Quattro İstanbul Projesi’ satışa çıkıyor

RAMS Türkiye tarafından geliştirilen Quattro İstanbul Projesi, sınırlı sayıdaki dairelerini 19-20 Şubat 2022’de ön lansmana çıkarılıyor.

KONUT PROJELERİ 19.02.2022, 08:55
RAMS Türkiye’nin geliştirdiği ‘Quattro İstanbul Projesi’ satışa çıkıyor

Kazakistan başta olmak üzere inşaat ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren RAMS Global, farklı ülkelerde 2,5 milyon metrekareden oluşan 55 projeyi başarıyla tamamladı. Türkiye’de yer alan faaliyetlerini RAMS Türkiye olarak yürütmekte olan grup, ülkemizdeki ilk yatırımını 2019 yılında Gaziantep LİV Hospital ile gerçekleştirmişti.

RAMS Türkiye’nin ülkemizdeki ikinci proje olarak devraldığı ve Quattro İstanbul adını verdiği kentsel dönüşüm projesi, inşaatına 7 yıl önce başlandı ve sürdürülemediği için 200’e yakın aileyi mağdur edildi. RAMS Türkiye eliyle yeniden canlandırılan proje, Anadolu yakasının yeni çekim merkezi olacak.

Mimar Han Tümertekin tarafından tasarlanan ve İstanbul Finans Merkezi’ne dört dakika mesafede konumlanan Quattro İstanbul Projesi, ortak yaşam alanlarında tüm alışverişin yapabileceği seçkin mağazalara kadar geniş bir yaşam alanı sunuyor. Tapuların hazır olduğu projenin, 2022 yazında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

576 daireden oluşan Quattro İstanbul Projesinde 1+1 daireler 60-76 metrekare, 2+1 daireler 93-101 metrekare aralığında tasarlandı.

Quattro İstanbul Projesi, 19-20 Şubat hafta sonu RAMS Global güvencesiyle sınırlı sayıdaki dairelerden birine sahip olma fırsatını özel avantajlar ile yakalamak isteyenleri satış ofisine bekliyor.

Yorumlar (1)
Adli shbeta 2 yıl önce
Bir daire satın almakla ilgileniyorum. Lütfen bizimle iletişime geçin.
15
açık