banner3

My Home Villa Projesi Silivri’de yükseliyor

Geleceğe yönelik projeleriyle konforlu ve modern yaşam konseptini estetik mimariyle buluşturmayı amaçlayan Bors Yapı, yeni villa projesi My Home için düğmeye bastı.

KONUT PROJELERİ 15.06.2022, 07:45 15.06.2022, 08:41
My Home Villa Projesi Silivri’de yükseliyor

Bors Yapı imzasıyla My Home Silivri Kavaklı’da inşa ediliyor. Akıllı ev teknolojisi kullanılan My Home projesinde tüm villalar güney cephe olarak konumlandırılıyor.

My Home Villa Projesi’nde 4+1 ve 5+1 olmak üzere 20 adet villa yer alırken; her bir villanın 2 araç kapasiteli otoparkı, şöminesi, özel yaşamın korunmasına uygun şekilde tasarlanmış havuzu ve kış bahçesi oluşturmaya elverişli geniş verandası olacak.

Yerden ısıtma sistemine sahip olan projede 3,5 metre tavan yüksekliği ile ferah bir alan yaratmak amaçlanıyor. Projede ayrıca basketbol sahaları, spor aletleri ve çocuk parkları başta olmak üzere toplam 4.000 metrekarelik alana sahip sosyal yaşam donatıları da yer alacak.

Silivri Kavaklı’da hayata geçirilen My Home Kavaklı Villaları; hastane, okul, alışveriş merkezleri, iskele ve çevre yolu gibi yerlere yakın bir noktada konumlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık