Akadia İncek Projesinde Satış fiyatları belli oldu

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında hayata geçirilen Akadia İncek projesinde satış fiyatları belli oldu.

KONUT PROJELERİ 16.06.2022, 05:17
Akadia İncek Projesinde Satış fiyatları belli oldu

MBM Enerji İnşaat A.Ş ve Mutlucan Tuz A.Ş ortaklığında yapılan Akadia İncek projesi 11 blokta  910 daire, 56 adet home office ve 13 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 73 metrekareden başlıyor, 214 metrekareye kadar çıkıyor.

Sosyal tesise de yer verilen projede, kuzey-doğu alanında ticari alanlar bulunurken, güney-batı cephesinde konut alanları kullanıcılarına mahremiyet ve güvenlik alanı sağlanıyor. Akadia İncek projesinde, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, spor tesisleri, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, Fin hamamı, sauna ve buhar odası gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yer alan Akadia İncek projesi bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Ankara’nın güneyinde İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda yükselen Akadia İncek projesi kentle bütünleşmiş işlevlerin yer aldığı zeminde, yaşayan mekânların oluşturulması düşüncesiyle tasarımın kuzey-doğu alanında ticari alanlara yer verildi.

Projede yer alan sosyal tesis ve çevresindeki peyzaj alanı, bisiklet yolları-yeşil alan ve süs havuzları kullanımıyla yaya akışını sürdürüyor.

Proje kapsamında, her blokta paratoner, yangın merpeni, yüksek bloklarda yangın spring sistemi, görüntülü interkom, çok noktadan emniyetli çelik kapı sistemi ve tüm katlarda yangın dolabı bulunuyor.

Kapalı ve açık otopark bulunan Akadia İncek, merkezi uydu sistemi, kesintisiz enerji sağlayan jenaratör sistemi, her blokta 4 asansör, 24 sat sıcak su, kalorimetre ile ısınma sistemi, kullanma suyu deposu gibi ince ayrıntılar düşünülerek inşa ediliyor.

Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 2 milyon 650 bin TL ile 3 milyon 350 bin TL arasında, 3+1'lerin fiyatları ise 4 milyon 650 bin TL ile 5 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Projede yer alan A ve D Blok 36 kat, B ve C blok 33 kat olarak tasarlanırken; E1 blok 5 kat, E2 blok 6 kat, E3 blok 7 kat, F1 blok 10 kat, F2 blok 11 kat, F3 ve F4 blok 9 kat şeklinde tasarlandı.

Projenin anahtar teslim tarihi ise Kasım 2024 olarak hedefleniyor.

Yorumlar (0)
15
açık