banner3

Lotus Towers Projesi ile iş, yaşam ve eğlence bir merkezde

Hayat Grubu tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Lotus Towers Projesi ile iş, yaşam ve eğlence tek bir merkezde buluşuyor.

KONUT PROJELERİ 06.07.2022, 20:08
Lotus Towers Projesi ile iş, yaşam ve eğlence bir merkezde

İstanbul Başakşehir’de; iş, yaşam ve eğlence tek bir merkezde bir araya geliyor. İstanbul’un pozitif enerjisi ile birlikte yeni bir yaşama merhaba deyin. Lotus Towers sizlere bu muhteşem şehrin en gelecek vadeden bölgesi Başakşehir’de rahat, huzur ve konfor dolu bir hayatın kapılarını aralıyor.

774 m² arsa alanı üzerinde yükselmekte olan Lotus Towers Projesi’nin inşaat alanı ise 34000 m². Lotus Towers Projesi kapsamında inşa edilen, modern hayatın tüm taleplerine cevap verebilecek özelliklerle donatılmış 1+1'den 3+1'e uzanan farklı tiplerde daire seçenekleri ve penthouse daireler, ihtişamın merkezinde yaşamak isteyenler için tasarlandı.

Otel ve rezidans olmak üzere 2 kuleden oluşan Lotus Towers Projesi; rezidans, home-office, ofis, ticari alan ve otelden oluşan birçok seçenek içinden en uygununu seçmek üzere eşsiz fırsatlar sunuyor.

Bölgenin en lüks ve en büyük karma yaşam projesi olarak hayata geçen Lotus Towers, 34.000m² inşaat alanının 5.000m²’sini peyzaj alanı olarak kullanarak, şehrin kalbinde, doğayla iç içe, huzurlu bir nefes almanızı sağlıyor.

Lotus Towers Projesi’nin anahtar teslim tarihi 2023 yılı olarak planlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık