Basın Ekspres’te Yeni Bir Yaşam Alanı: Karmar Sakura Projesi

Karmar Sakura Projesi İstanbul’da gayrimenkul yatırımının yıldız bölgelerinden olan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek.

KONUT PROJELERİ 11.07.2022, 11:42
Basın Ekspres’te Yeni Bir Yaşam Alanı: Karmar Sakura Projesi

Karmar, başta inşaat, madencilik, gıda ve turizm sektörlerindeki faaliyetleriyle  Türkiye’nin en büyük 500 sanayi firması arasına giren Şimşek Bisküvi Gıda’nın grup şirketi olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürütüyor.

İstanbul’da gayrimenkul yatırımının tercih edildiği Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Karmar Sakura Projesi, geniş̧ metrekareleri, konforlu daire tasarımları ve huzuru yaşatan peyzajı ile aileler için özel bir yaşam alanı oluşturuyor.

Nitelikli aile projesi olarak hayata geçirilen Karmar Sakura Projesi‘nde sadece 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje; toplam 241 daire, 57 ticari ünite birimden oluşuyor.

Karmar tarafından yapımına başlanan Karmar Sakura Projesi,  212 Power Outlet AVM’ye-3 Dakika, Mall Of istanbul’a -7 Dakika, Çam ve Sakura Hastanesi’ne - 15 Dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 Dakika mesafede yer alıyor.

İstanbul Havalimanı’na - 25 Dakika mesafede yer alan proje, yerküreye karşı sorumluluk bilinciyle tasarlanmış yeşil bina özellikleri sayesinde ailelerin bütçesine katkı sağlayan detaylar içeriyor.

Uzun bir pandemi döneminden çıkan gayrimenkul sektörüne heyecan, Basın Ekspres Yolu’na yeni bir vizyon katacak olan Karmar Sakura projesi bölgeye değer katacak.

Yorumlar (0)
15
açık