Litus İstanbul'da %5 indirim fırsatı

İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçen Litus İstanbul Projesi eşsiz konumu, modern mimarisi, her bir metrekaresini oluşturan sıra dışı materyalleriyle premium bir yaşam sunuyor. Sadece 98 ailenin yaşayacağı Litus İstanbul projesi şehrin tam ortasında, Altunizade'de yükseliyor.

KONUT PROJELERİ 12.12.2022, 14:07
Litus İstanbul'da %5 indirim fırsatı

Litus İstanbul, Altunizade'de Kısıklı Caddesi'nde iki kıtanın kıyısında konumlandırıldı. Projede peşin ödemelerde % 5 indirim fırsatı sunuluyor. Yine projeden konut sahibi olmak isteyenlerin 12 taksitle ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Litus İstanbul projesinin arsa alanı 17 bin 122, inşaat alanı 58 bin 3110 metrekare şeklinde açıklandı. Projede, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı, kapalı havuz, çocuk oyun alan, Fitness, Sauna gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Toplam 115 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede, alışveriş merkezleri, mağazalar, restoranlar da bulunacak.

Litus İstanbul projesinde ön satış süreci devam ederken; 7 blok üzerinde yükselen proje kapsamında, toplam 98 adet lüks daire ve 13 adet ofis inşa ediliyor.

Litus İstanbul projesinde yer alan 7 bloktan 1'i ofis olarak kullanılacak. Blokların yükseklikleri 4 ve 5 kat şeklinde planlandı. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar değişiklik gösteren konut tiplerine yer veriliyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin büyüklükleri 120 metrekareden, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 136 metrekareden başlıyor. Konutların net metrekareleri hesaplarına bahçe ve teraslar dâhil edilmedi.

Litus İstanbul projesinde yer alan konutların anahtar teslimlerinin Aralık 2023'te gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Avrasya Tüneli'ne 4.1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 2,3 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 45 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 33 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık