Meva Anadolu ve Effect Kartepe’de yaşam başladı

Zeray İnşaat, 2021 yılında temellerini attığı ve teslimlerini gerçekleştirdiği Meva Anadolu ve Effect Kartepe projelerinde ve yaşam başladı.

KONUT PROJELERİ 12.12.2022, 17:22 13.12.2022, 14:43
Meva Anadolu ve Effect Kartepe’de yaşam başladı

Hayata geçirmiş olduğu projeleri ile sektörün aranan oyuncuları arasında yer alan Zeray İnşaat, Kırsal Sapanca villa projesinin teslimini gerçekleştirdi.  

10 blok üzerinde toplam 750 daireden oluşan benzersiz bir yaşam projesi Zeray Meva Anadolu, satışa çıktığı ilk andan itibaren alıcısının ilgilisini çekmiş ve mimarisiyle de tercih edilen konut projeleri arasında yerini almıştı. Hayata geçirdiği her projede peyzaja da çok büyük önem gösteren Zeray, Meva Anadolu’nun içerisindeki geniş yerleşim alanlarının büyük bir çoğunluğunu ise peyzaja ayırarak, sakinlerine doğanın içinde bir yaşam sunarak projeyi daha cazip hale getirmiştir. 

İstanbul’a olan yakın konumu ile dikkat çeken Zeray Meva Anadolu, konumu sebebiyle de alıcısının beklentisini karşılamış, eşsiz doğa manzarasıyla da daire sahiplerine sevdikleriyle birlikte konforlu bir hayat yaşama fırsatı sunmuştur. Satışları tamamlanan ve yaklaşık 1 ay önce teslimatlarına başlanan Zeray Meva Anadolu’da teslimat süreci hız kesmeden devam etmektedir. İçerisine girdiğiniz andan itibaren site yaşamının tüm avantajlarını yaşayacağınız Zeray Meva Anadolu, sunduğu ortak alanlarla da sakinlerine değer katmayı amaçlıyor.

4 blok üzerinde 130 konut ve 35 ticari ünitenin yer aldığı Zeray Effect Kartepe Projesi ise sahip olduğu konum ve sakinlere sunduğu ayrıcalıklarla tercih edenlerin rahatını tesis etmekle kalmıyor, bulunduğu bölgeye de yeni bir yaşam anlayışı getiriyor. Sosyal donatılarıyla göz dolduran bölgenin incisi Zeray Effect Kartepe hamam, sauna, Fitness alanları, açık/kapalı yüzme havuzları, snack bar ve göletleri ile sakinlerine lüks anlayışını yeniden tanımlatırken, şehrin tam ortasında fakat bir o kadarda şehirden uzak bir yaşamanın ayrıcalığını sunarak cazibesini arttırıyor.

Son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan daralmalara rağmen ilerleyişini sürdüren Zeray İnşaat, geliştirdiği yaşam projeleri ile hem konforlu ve lüks yaşamın kapılarını açarken istihdamdaki gücüyle farkını ortaya koyuyor.

Yorumlar (0)
15
açık