Folkart Nova satışa çıkarıldı

Saya Grup Folkart Markasıyla İzmir'i Yeniden inşa ediyor her yıl geliştirdiği projelerle Depreme dayanıklı yeni konut projeleri üretiyor Folkart Nova satışa çıktı.

KONUT PROJELERİ 17.12.2022, 09:07
Folkart Nova satışa çıkarıldı

Folkart'ın İzmir'in yeni kent merkezindeki projesi Nova'da satış süreci başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Folkart, İzmir yeni kent merkezinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Folkart Vega projesinin yanında bulunan arsada yükselecek yeni projenin adı "Folkart Nova" olacak. Zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan ve temeli atılan 38 katlı Folkart Nova'nın anahtar teslim tarihi ise 2024 sonu olarak belirlendi.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'de bugüne kadar imza attıkları 16 farklı proje ile Türkiye'nin en iddialı rezidans projesi olma özelliğine bir yenisini eklediklerini belirterek, "Yeni projemiz, İzmir'in simge yapılarından birisi olarak konumlanan Folkart Vega'nın yan komşusu. İzmir yeni kent merkezinde ikonik, ihtişamlı bir yapı olarak yükselecek Folkart Nova, yaklaşık 2 milyar TL yatırım değerine sahip. İnşaatı süresince 1.500 kişi çalışacak." diye konuştu.

Folkart Nova, sakinlerinin yaşamını özel kılan her şey bir arada yer alacak. Proje kapsamında ev, çalışma alanları, sağlık ve sosyal yaşam yer alıyor. Folkart Nova, yaşamda iyiyle yetinmeyip en iyiyi arayanlar için değerli konumu ve yerleşim planlaması ile yeni bir boyut sunuyor.

FOLKART Nefes İstanbul ve Folkart Country Urla projelerinde inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Sancak, "İzmir yeni kent merkezinde Türkiye'nin en büyük konut projelerinden birini yapacağımız dev çalışmamız ile birlikte 2006 yılından bugüne dek gerçekleştirdiğimiz projelerimizin toplam yatırım değeri, tam 29 milyar TL'dir. Önümüzdeki süreçte, Nova ve diğer yatırımlarımız sırasıyla devam edecektir." Proje; 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 olmak üzere toplam 176 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Folkart Nova'da, 3+1 ve üstü konutlar, balkonlar dâhil 150 ila 196 metrekare alana sahip olacak” ifadelerini kullandı.

176 adet Konut ve 14 adet işyerinin yer aldığı proje kapsamında; Açık Havuz, Kapalı Havuz, Fitness Salonu, Kütüphane, Lounge, Kapalı Otopark Kafe, Açık Oturma Alanı, Toplantı Odası – Ofis, Çocuk Oyun Odası, Buhar Odası, Sauna Spa, Pilates, Yoga Salonu, Oyun Odası, Revir Odası, Bisiklet Park Yeri, 24 Saat Güvenlik, Cep Sineması, Lobi ve Dinlenme Bölümleri, Kamera Güvenlik Sistemi, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, Otopark gibi sosyal alanlara yer veriliyor.

Eşsiz Bir Lokasyonda Özel Bir Mimari

Folkart Nova, merkezi konumu ile yatırımcılarının ilgisini çekiyor. Proje alanı, denice sadece 720 metre mesafede konumlanıyor. Folkart Nova projesi Ege Üniversitesine 7.3 km, Dokuz Eylül Üniversitesine 8.7 km, Yaşar Üniversitesine 5.5 km, Kültürpark Fuar Alanına 2.0 km, Alaçatı-Çeşme’ye 55 dk, Urla’ya 40 dk mesafede yer alıyor.

Yorumlar (0)
15
açık