banner3

Çankaya’nın en değerli lokasyonunda Natura Vadi Projesi yükseliyor

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ve Ankara’nın En İyi Vaadi mottosu ile hayata geçirilen Natura Vadi̇ Projesi, 375.000 m2 inşaat alanı üzerine kurulu, 909 adet konuttan oluşuyor.

KONUT PROJELERİ 30.07.2022, 20:14
Çankaya’nın en değerli lokasyonunda Natura Vadi Projesi yükseliyor

Çankaya’nın en değerli lokasyonunda, vadi manzarasına en iyi hâkim olan noktada konumlanan ve ‘Ankara’nın En İyi Vaadi’ mottosu ile yola çıkan proje, 10 konut ve 1 ticari bloğu olarak inşa edilirken; proje kapsamında 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ankara’da en doğru yatırım

Projede, bodrum katlarda ve bloklara eşit olarak dağıtılmış̧ 112’si engelliler için olan toplamda 2200 araçlık otopark yeri inşa edilecek. 3+1 ve 4+1 daireler için ikişer, 5+1 daireler için üçer otopark yeri yer alıyor.

Farklı bitki türlerinin yer aldığı zengin bir peyzaj Natura Vadi, yemyeşil vadiye karşı konumlanan, doğanın bin bir tonuna hâkim manzarasıyla büyüleyen ve tertemiz havasıyla şehrin en avantajlı noktasında yer alıyor.

Natura Vadi projesinde 35 bin metrekare yeşil alanı, zengin sosyal donatıları, cadde mağazaları bulunuyor.  Ankara iklimine uygun çeşitli bitki türleriyle projelendirilen alanda zengin bir peyzaj tasarlanarak, bulunduğu ortamla bütünleştirilmiştir. Özel kent mobilyaları ile dinlenme alanları, yürüyüş yolları, rengarenk bahçeleri ile Ankara’nın En İyi Vaadi; şehrin içinde yeşil bir hayat, sizlere sunulmuştur.

Konutların alanlarının 183 metrekare ile 260 metrekare arasında değiştiği Natura Vadi'nin Aralık 2024'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık