banner3

Avcılar Lusso Projesinde 1000 Metrekare daire 25 milyon TL'ye satıldı

Avcılar İnşaat tarafından Bornova'da geniş aileler için tasarlanan ‘Avcılar Lusso projesi’nde 4+1'den 9+2'ye kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan 1000 metrekarelik en büyük daire ise 25 milyon TL'ye Türk kökenli İtalyan bir iş insanı tarafından satın alındı.

KONUT PROJELERİ 18.02.2022, 16:19
Avcılar Lusso Projesinde 1000 Metrekare daire 25 milyon TL'ye satıldı

Projede yer alan ve 9 oda ve 2 salon olarak tasarlanan 1000 metrekarelik daire, Türk kökenli İtalyan bir iş insanı tarafından 25 milyon liraya satın alındı. İçinde cep sineması, 10 kişilik özel jakuzisi ile saunası bulunan dairede, kişiye özel fitness salonu, barbekü odası ve ultra geniş bir terası yer alıyor. Projeye helikopter pisti de inşa edildi.

Avcılar Lusso Bornova projesinde yer alan konutlar büyük aileler için tasarlandı. 4+1, 5+1, 6+2, 7+2, 9+2 olarak hayata geçirilen dairelerin büyüklükleri ise 155 ile 1000 metrekare arasında değişiyor.

Bu proje ile rezidans yaşamına, artı değer olarak mega lüks konforunu eklediklerini belirten Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Mega lüks aslında bir yaşam biçimi.Tüm detaylarda en üstün kaliteyi, gösterişli olduğu kadar insana, doğaya saygıyı, göz kamaştırıcı olması kadar da hayata anlam katan yaşam biçimini ifade ediyor” diye konuştu.

Avcı, Avcılar Lusso Bornova projesinin yalnızca Türkiye’de değil ve dünyada hayranlık uyandıracak 'mega lüks' bir proje olduğunu kaydederek "Hayallere sığmayan lüksün tüm ayrıntıları Avcılar Lusso Bornova'da var. 70 özel aile, bu seçkin projede hayatlarının her anında ayrıcalığı hissedecek" dedi.

Çevreci ve ekosisteme duyarlı ‘Yeşil Bina’ olarak tasarlanan Avcılar Lusso Projesinin inşasında hiçbir toksit malzeme kullanılmıyor. Ortak alanlar için gerekli olan enerji, yenilebilir enerji kaynaklarıyla, kendi üretme teknolojisine sahip bulunuyor. Dolayısıyla projeden daire sahibi olanların ortak giderlerde aidat derdi olmayacak.

Proje kapsamında 4 bin metrekarelik alan üzerinde açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, spor alanları, fitnes, pilates ve kick box salonu, kreş, sinema salonu, çocuk oyun alanı, hobi salonu, bilardo ve masa tenisi salonu ile kreş gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık