Asmalı Bahçe Şehir’de tüm konutlar teslim edildi

Dekar Yapı ve Demiröz Grup işbirliği ile hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinde yer alan tüm etapların sahiplerine teslimleri tamamlandı.

KONUT PROJELERİ 23.04.2022, 12:36
Asmalı Bahçe Şehir’de tüm konutlar teslim edildi

Dekar Yapı ve Demiröz Grup Ortaklığı ile İstanbul’un ‘bahçeli yaşamı’ ile öne çıkan bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesi kapsamında hayata geçirilen 499 konutun tamamının anahtar teslimleri gerçekleştirildi.

91 bin m² alan üzerinde hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Projesinden ev sahibi olanlar konutlarına kavuştu. 30 m² ile 300 m² arasında değişen bahçeleri bulunan Asmalı Bahçe Şehir Projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleriyle şehirden uzaklaşmadan az katlı ve bahçeli bir yaşam hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Asmalı Bahçe Şehir’de tüm konutlar zamanında teslim edildi

Dekar Yapı’nın Asmalı Bahçe Şehir projesi taahhüt edilen zamanda tamamlanarak anahtar teslimleri gerçekleştirildi.  

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, hayata geçirdikleri tüm projelerin tam zamanında teslim ettiklerini kaydederek “Kurulduğumuz günden itibaren az katlı bahçeli evler üretmeyi misyon haline getirmiş bir şirket olarak, bugüne dek binlerce aileyi bahçeli ev sahibi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Az katlı bahçeli bir yaşamın en medeni yaşam şekli olduğuna inanıyor ve ulaşılabilir fiyatta bahçeli ev sahibi olmak isteyen ailelerimize uygun evler inşa ediyoruz. Bizim için evleri en kısa sürede inşa etmek ve tam zamanında teslim etmek çok önemlidir. Teslim sürelerimizi genellikle projenin başında belirliyor ve bu süreye sadık kalarak söz verdiğimiz zaman içerisinde projelerimizi teslim etmeye özen gösteriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
15
açık