banner3

TOKİ, 57 ilde 294 gayrimenkul satışı gerçekleştirecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 17-18 Mayıs'ta 39 ilde yer alan 105 konut ve beraberinde 18 ilde yer alan 189 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

KAMU YATIRIMLARI 23.04.2022, 14:02
TOKİ, 57 ilde 294 gayrimenkul satışı gerçekleştirecek

TOKİ, 39 ilde bulunan 105 konut ve 18 ilde yer alan 189 iş yerini açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracak. TOKİ'den gerçekleştirilen açıklamaya göre, açık artırmalar 17 Mayıs Salı ve 18 Mayıs Çarşamba günleri saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler gayrimenkuller için internetten üzerinden de teklif verilebilecekler.

İhalelerden konut sahibi olmak isteyenler; Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Denizli, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kocaeli, Kütahya, Isparta, İstanbul, İzmir, Mersin, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara % 50 peşinat 120 ay vadeyle sahip olabilecekler.

Ağrı, Bolu, Burdur, Çorum, Düzce, Gaziantep, Giresun, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Konya, Mersin, Muş, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde satışa sunulan iş yerlerine ise % 25 veya 50 peşinat ile 120 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Açık artırmaya katılmak isteyenler bankacılık hizmetlerini Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ üzerinden yürütecekler. Açık arttırmanın başvuruları ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Yorumlar (0)
15
açık