banner3

ArteA Bahçeşehir’de ön talep fırsatı

ArteA+, Bahçeşehirde konumlandırılan yeni projesiyle bahçeli ve az katlı ev konseptini şehrin yeni merkezine getiriyor.

KONUT PROJELERİ 16.10.2022, 19:33
ArteA Bahçeşehir’de ön talep fırsatı

Bölgenin en yeşil alanında, estetik ve sanatın kaynağı olmayı amaçlayan proje şehir hayatına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Artea Bahçeşehir Projesi Villa konsepti ile Bahçeşehir 2. Kısım için herkesin özlem duyduğu müstakil yaşamı sizlere sunuyor. 5+1 olan villalar, 235m2 ile 327m2 arasında olup bahçe ve teras kullanımları ile doğa ve lüks yaşamı Bahçeşehir’e getiriyor.

Millet Parkı, Akbatı AVM, Kolejler Bölgesi ve Özel Hastanelerin yakınında ve 3. Havalimanına sadece 30 dk. Mesafede olması sizlerin hayatını da kolaylaştıracak

Yatay yasam konseptli Artea Bahçeşehir en son inşaat teknolojisinin, kaliteli yapı malzemelerinin, birinci sınıf işçiliğin ve modern mimari tasarımın birleştiği A+ konfor anlayışı ile inşa edildi.

Artea Bahçeşehir villaları 8 blokta yer almaktadır. Bu villalar için düşünülen tavan yüksekliği en az 3 metredir. Bu sayede site sakinleri açık ve ferah yaşam alanlarının keyfini çıkarıyor. Bu villalar Bahçe Shahir bölgesinin kalbinde yer alsa da; Etraflarında geniş bir yeşil alan var. Bu projedeki tüm villaların beş yatak odası var ve alanları 235 ile 327 metrekare arasında değişiyor. Tüm villalarda 2 araçlık otopark alanı ayrılan projede Vadi manzarası, göz teması kurulabilecek doğa manzarasıyla tam bir koru yaşamı sunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık