banner3

Bahçeşehir’e ‘Keyifli Yaşam’ geliyor

Sarılar İnşaat imzasıyla İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Bahçeşehir ‘de 32.212m² arsa alanı üzerinde planlanan Mevsim İstanbul Bahçeşehir Projesi, villa konsepti ile hayata geçiyor.

KONUT PROJELERİ 16.06.2022, 06:34
Bahçeşehir’e ‘Keyifli Yaşam’ geliyor

Mimari, mühendislik ve kalitenin öne çıktığı güvenliğin, konforun ve estetiğin bir arada yer aldığı ve çevre ile yeşilliğin korunarak inşa edildiği projelere imza atan Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir Villaları Projesinde her mevsim ayrıcalıklı bir yaşamı kaliteyle bir araya getiriyor.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir Villaları Projesi kapsamında; açık yüzme havuzu, fitness alanları, kafe, sauna, buhar odası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Konut sahiplerine huzurlu bir yaşam ve her türlü sosyal imkânı sunan Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi kapsamında inşa edilen villaların 33 tanesi tam müstakil, 56 tanesi ikiz villa şeklinde tasarlandı.

Teknik donatılarıyla hayatı kolaylaştıran detayların hiçbirinin atlanmadığı, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi; Tripleks 5+1 villalarında yüksek tavan, geniş bahçe, bol ışık alan yaşam alanları, geniş metrekareler, depo alanları ve otopark alanları ile konforlu bir yaşam vadediyor.

Yorumlar (0)
15
açık