banner3

TOKİ’nin, Kemalpaşa’da satacağı dairelerin başvuruları bugün başladı

İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde TOKİ başkanlığı 287 dairenin satışını gerçekleştirecek. Satış kapsamında TOKİ, 221 adet 2+1, 66 adet ise 3+1 daire satışı yapacak. Bugün başlayan başvurular, e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

KAMU YATIRIMLARI 11.04.2022, 20:29
TOKİ’nin, Kemalpaşa’da  satacağı dairelerin başvuruları bugün başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, (TOKİ) Kemalpaşa’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan 287 dairenin satışını yapacak.Bu fırsattan yararlanmak isteyenlere ise kısa süreli başvuru süreci hakkı verildi. Bu sürede başvuruda bulunanlar ev alma şansı elde edecekler.

22 Nisanda kura çekilecek

TOKİ, Kemalpaşa’da yer alan konutların satış işlemlerine ilişkin başvuru sürecini 11 Nisan Pazartesi günü yani bugün başlattı. Başvuru işlemleri, 15 Nisan Cuma günü tamamlanacak. TOKİ, 22 Nisan günü başvuru yapan vatandaşlar arasından kura çekilişi gerçekleştirecek. Kurada ismi çıkanlar hak sahibi olacaklar ve ev sahibi olacaklar.

Satışa sunulan konutların Kemalpaşa İlçesi Çambel Mevkii 2. ve 3. Etap projelerinde yer aldığı kaydedildi. Satışa sunulan 3+1 konutlardan satın almak isteyenler 66 adet daire için başvuru yapacaklar. 2+1 konutlardan satın almak isteyenler için satışı yapılacak konut sayısı ise 221 olarak belirtildi.

Konutlardan satın almak için başvuru yapacak olan vatandaşlar 2.000 TL başvuru ücreti ödeyecekler. Ödemelerden önce ya Ziraat Bankası şubelerinden ya da e-Devlet üzerinden ön başvuru işlemleri tamamlanacak. Başvurunun ardından çekilen kurada hak sahibi olanlar İzmir Kemalpaşa Ziraat Bankası şubesine giderek sözleşme imzalayacak.

Yorumlar (0)
15
açık