banner3

ANT Yapı, Moskova'da “Business Class AFI TOWER”i İnşa Edecek

Yurt dışında imza attığı projelerle adından söz ettiren ANT Yapı, Rusya'nın başkenti Moskova'da ‘business class AFI TOWER’ konut projesini hayata geçirecek.

YURT DIŞI YATIRIMLARI 14.02.2022, 09:57
ANT Yapı, Moskova'da “Business Class AFI TOWER”i İnşa Edecek

Rus haber ajansı İnterfaks’te yer alan habere göre, AFI Development, söz konusu proje için ana müteahhit şirket olarak ANT Yapı'yla anlaştı. Moskova'nın Botaniçeski Sad bölgesinde konumlandırılan 53 katlı kule, Türk firması ANT Yapı tarafından inşa edilecek.

Haberde proje için “Business class. 53 katlı gökdelen, Sviblovo semtinin yeni mimari hakimi ve tüketici kitlesi için cazibe merkezi olacak. Müşteriler, geniş bir işlevsel daire havuzunu ve kulenin kendi topluluk altyapısını çok beğenecekler ortak çalışma alanı, resepsiyon, film projektörlü salon alanı, kulüp kafe ve restoranı, güzellik salonu, fitness, yoga odası ve hamam” ifadelerine yer verildi.

Yine haberde, ANT Yapı'nın ENR uluslararası derecelendirmesine göre dünyanın en büyük 100 müteahhitlik firması arasında bulunduğu da belirtildi. ANT Yapı'nın portföyü, toplam alanı 10 milyon metrekareyi aşan 100'den fazla projeden oluşuyor.

Yorumlar (0)
15
açık