banner3

Emlak Konut Çınarköy Evleri’nin fiyatları belli oldu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul Çekmeköy’de geliştireceği yeni projesi Çınarköy Evleri’nde lansman öncesi ön satış sürecinde satış fiyatları ve ödeme koşulları belirlendi.

YENİ PROJE 14.02.2022, 11:16
Emlak Konut Çınarköy Evleri’nin fiyatları belli oldu

Çekmeköy’de enerjisi ve huzuruyla doğal ve yeşil bir yaşam başlıyor. Yatay mimari anlayışıyla tasarlanmış olan geniş bahçeli, teraslı ve müstakil evler sakinlerinin huzurlu ve güvenli bir yaşama sahip olmasını sağlayacak olan Çınarköy Evleri Projesi’nde, önemli sosyal donatı alanları da yer alacak.

138 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak olan projede, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor ve yeşil alanlarıyla pek çok sosyal imkân da bir arada olacak.

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri ile her isteğe cevap verecek olan proje, hayatınızda yeni kapılar açacak. Her dairenin bahçeli, teraslı ya da balkonlu olarak yatay mimari çizgisinde mahalle konseptinde tasarlanmış olduğu projede, brüt 72 metrekarelik 1+1 dairelerde satış fiyatları 2.460.000 TL’den başlıyor.

Peşin ödeme yapılması halinde % 15 indirim sağlanacak olan projede vadeli alımlar için biri Emlak Konut bünyesinde, diğeri de Vakıfbank’tan kredi kullanımı olmak üzere konut satın almak isteyen vatandaşlara 2 seçenek sunuluyor. Emlak Konut bünyesinde % 30 peşinat alınırken, konut fiyatının kalan bakiyesinde ise 60 ay vade imkânı sunuluyor.

Vakıfbank’tan kredi kullanımı seçeneğinde ise % 20 peşin alınırken, kalan bakiye de 120 aya kadar % 1.20 aylık vade farkı oranıyla taksitlendiriliyor.

1+1’den 4+1’e kadar farklı kat planı ve tiplerinde 1915 konut ve 56 ticari üniteden oluşan Emlak Konut Çınarköy Evleri projesi’nin ilk etabında 930 konut inşa edilecek.

Yorumlar (0)
15
açık