banner3

Trend GYO’dan Alibeyköy projesi geliyor

Yatırımlarını sürdüren Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Trend GYO Alibeyköy projesi için harekete geçti.

YENİ PROJE 09.04.2022, 18:46
Trend GYO’dan Alibeyköy projesi geliyor

Trend GYO tarafından, İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parsellerde inşa edilecek konut projesinin ‘Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi’ imzalandı.

Alibeyköy projesi için imza atan Trend GYO, daha önce Andapark Millet, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Andapark Balat-2, Andapark Ertuğrul, Andapark Özlüce ve Andapark Balat-1 projelerini hayata geçirmişti.

Trend GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Alibeyköy konut projesine ilişkin olarak bir açıklama yayımladı.

Şirket, İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parsellerde konut projesi inşa edilecek. Bu projelerin yanı sıra, şirket, Trend Bulvar Evleri ve Andapark Yaşam projelerinin inşasını sürdürüyor.

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy projesi için arsa malikleri ile Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesini imzalandı. Trend GYO'nun İstanbul Alibeyköy projesi,  815,09 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.

Trend GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerçekleştirilen açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu 5 Nisan 2022 tarihinde toplanarak; İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Alibeyköy mahallesinde yer alan 815,09 m2 büyüklüğündeki, 717 ada, 42 ve 43 no'lu "Arsa" vasıflı parseller üzerinde "Konut" alanlarından oluşacak projenin geliştirilmesi amacıyla, arsa malikleri ile "Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalanmasına, arsa payını devretmek isteyen maliklerin hisselerinin satın alınması hususunda Genel Müdürlük Makamı"nın yetkilendirilmesine katılanların oybirliği ile karar vermişlerdir.

Bu karar doğrultusunda İstanbul Alibeyköy Projemiz için arsa malikleri ile  Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi bugün imzalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
15
açık