TOKİ, Ankara'da 199 konutluk 2 yeni proje için hazırlanıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Ankara'da hayata geçireceği 2 yeni proje kapsamında 199 yeni konut inşa edilecek. Projelerin ihalesi ise 28 Nisan’da saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

YENİ PROJE 19.04.2022, 20:37
TOKİ, Ankara'da 199 konutluk 2 yeni proje için hazırlanıyor

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hedefiyle yeni projeler açıklamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başkent Ankara projeleri için harekete geçti. Düşük gelire sahip ailelerin düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi olmalarını sağlayan TOKİ, başkent Ankara'da iki yeni projeyi hayata geçirecek. Söz konusu projeler Ankara’nın Nallıhan ilçesinde yükselecek. TOKİ'nin Ankara projeleri kapsamında Nallıhan Yazı Mahallesi'nde 116 adet, Hacıbey Mahallesi'nde ise 83 adet konut yer alacak.

Nallıhan’da yükselecek olan 2 yeni projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek. İhaleye son teklif verme tarih ve saati de 28 Nisan 14.30 olarak duyuruldu.

TOKİ Ankara 2022 projeleri açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhalenin sonuçlandırılmasının ardından sözleşmenin imzalanmasıyla beraber 10 gün için yer tesliminin yapılacağı proje, şartnameye göre 500 (BeşYüz) günde tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

İhale dokümanları  http://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ adresinden yayınlanacak ve e-imza kullanılarak indirilebilecek. İhale dokümanı EKAP üzerinden ücretsiz olarak görüntülenebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri mecburidir. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

Yorumlar (0)
15
açık